Amikor levegőt veszek, fáj a mellkasom picit, és a torkom is egy kicsit, ezen kívül nincs semmi bajom, lázam sincs. Köhögni úgy fél óránként 3x szoktam egy erőltetettet. Mi lehet ez?
Csak holnap tudok elmenni háziorvoshoz sajnos :S Nem tudom mi lehet ez. Olyan érzés mint amikor futok a buszhoz vagy vonathoz és a hideg levegőt beszedem. :S
Ma kezdtem el érezni ezt a mellkasi fájdalmat :S
Basszus! nekem is ugyan ezek a tünetek vannak! Nem mindig, de levegővételkor kicsit olyan hideg érzés(fáj picit) meg a légutam.De ez sem mindig. Ill. reggel úgy kelek, hogy kicsit kapar a torkom, később elmúlik (nem horkolok).
Én is csak néha köhögök. Anyum is mondta hogy neki is ez.
De nem érzem magamat betegnek.
Nem járok sokat ki a hidegre.
A nedves, hideg levegő okozhatja?
H1N1 oltást nem kaptam (nem is kérek). Tehát annak a mellékhatása nem lehet.
Nekem az orrom folyik picit, és a gyomrom fáj már negyedik napja. Semmi nem segít, sem a kamillatea, sem a kefír (pedig az be szokott válni). Hihetetlen gyenge vagyok, néha picit fulladok is...
Most ezt beszuggeráltam magamnak a hülye H1N1 kampány miatt, vagy valóban baj van? :S Annyira rettenetesen érzem magam... Dokihoz nem tudok elmenni, mert a kisfiamat nem tudom kire bízni, odavinni meg a járvány miatt nem akarom... Egyébként ő is taknyos (nagyon), de neki sincs láza, ahogy nekem sem... Éa neki nem fáj a hasa.
Utálom ezt a H1N1 hisztériát!!!
Én sem kaptam h1n1 oltást!
Iszok meleg citromos teát, eszem a c vitamint már jó ideje, fokhagymát is ettem az utóbbi néhány hétben rengeteget, mindig fel vagyok öltözve, tehát se a nyakam se derekam nincs kint, kesztyű is van rajtam mindig ... nem tudom mi lesz:(
Néha olyan érzés amikor nagyobb levegőt veszek, mintha szakadozna a köhögésem (de mivel nem is köhögök szinte csak néha, ezért még nincs minek felszakadoznia). Tehát azt érzem hogy majd fel fog szakadozni a köhögésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!