Nők! Van még rajtam kívül olyan nő aki azzal van megáldva, hogy nagyon izzad?
Figyelt kérdés
A hidegebb időszakokban még hagyján nem vészes és nem is feltünő , de nyáron katasztrófális . Nem tudok úgy elmenni valahova ,hogy ne gyöngyözön a verejték a homlokomon , az arcom oldalán , a hátamon , nagyon nagyon kellemetlen . Nem tudom mit tehetnék .2014. febr. 20. 16:08
11/13 anonim válasza:
Én is nagyon izzadok, ráadásul azt vettem észre hogy a jobb hónaljamnál 2-3x annyira izzadok mint a balnál, ráadásul télen is izzadok :|
12/13 anonim válasza:
Én csak nyáron izzadok, de akkor iszonyatos, a fejemből, hajamból ömmlik a víz, tiszta ciki, a melltartóm átázik, már félek a nyártól. Pajzsmirigy vizsgálaton voltam, teljesen rendben van.
13/13 A kérdező kommentje:
Szóval annyira mégsem ritka dolog ez . Hát mit ne mondjak megértek mindenkit aki ezzel kűzd ,mert és is elsőkézből ismerem ezt a jelenséget ezért tudom milyen kellemetlen . Remélem mindenki talál valami megoldást . Azt hiszem valami zsálya tea kúra van erre , csak nem mindenki gyomra bírja a zsályát .
Szóval magamra nézve meg jó lenne kérnem a pajzsmirígyek vizsgálatát . Köszönöm a válaszokat és a tanácsokat . Puszika mindenkinek .
2014. febr. 20. 20:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!