Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből derül ki, ha a pasit zavarja a rajtam lévő felesleg?
Észreveszed azt...Nem ölelget olyan lelkesen, nem bókol spontán, nem teper le nagy hévvel stb.
Mellesleg 10 kg nem a világ vége, ha csak betegség vagy gyógyszer nem akadályoz, kis odafigyeléssel simán ledobhatod.
Igaza van a párodnak amúgy, magad miatt dob le, annak van csak értelme.
Megkérdeztem, nem nyilatkozik.
Az a baj, hogy nekem igazából tökmindegy, amíg egészségügyi problémát nem okoz, elvagyok így is. És imádok jókat enni, fogyókúrázni nem szeretek. Szóval csak akkor lenne értelme ezzel szívatni magam, ha neki úgy jobban tetszem. De ez nem derül ki... egyébként amikor összejöttünk se voltam vékonyabb.
Ebből az derült ki, hogy téged jobban zavar! Ha nekem nem tetszik
valami, akkor hangot adok neki!
Nos, ha ezt ő is tudja (lusta vagy tenni magadért, szereted a hasad stb.), akkor úgy vélheti, hogy semmi értelme noszogatni téged, mert csak szenvednél, és ha nem bírnád leadni a felesleget, csak veszekednétek.
Hagyd a fenébe, csak vigyázz, hogy ne legyen belőle lassan 20-30 kg...
Az exem azért dobott ki, mert szerinte kövér vagyok. Ez eléggé megtépázta az önbizalmam, és rettegek, hogy emiatt elhagy a párom is. Az nagyon rossz lenne, mert őt nagyon szeretem. De mi van, ha meg akkor nem tetszem neki, ha lefogyok?
Igazából nem értem, miért olyan nehéz dolog megmondani, hogy mi tetszene neki...
"nem teper le nagy hévvel"
Hogy teperné le, ha nem birja el szegény?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!