A mai orvostudomány meg tudja oldani ezt a problémát?
Figyelt kérdés
Meglehet azt oldani hogy mesterségesen termékenyíttetném meg magam párom ivarsejtjével amiből ki lett vonva a rákot okozó gén?
A családjában gyakoriak a rákos esetek és ezt kiszeretném küszöbölni hogy továbbadjam ezt a gént.
2009. dec. 9. 22:37
11/14 anonim válasza:
Tervezett gyerek lehetne, vagyis célzottan kiválasztva mindkét ivarsejt, hogy ne hordozzon bizonyos géneket. A bibi az, hogy ezt nem minden génre tudják megcsinálni, és hogy nem biztos, hogy találnak ilyeneket. Esetleg maradhatnak olyan rákgének, amiket még nem ismerünk. Még az is vitatott, hogy etikus-e ez az eljárás.
12/14 A kérdező kommentje:
Nagyon jó lenne ha megoldható lenne...szerintem etikus belenyúlni.Etikusabb mint hagyni hogy rákos legyen.
Párom családjában szinte mindenkinél rákban haltak meg vagy rákot diagnosztizáltak,én családomban pedig sose volt rá példa.
Nem gondoljátok hogy ez csak pénz kérdése?
2009. dec. 11. 09:37
14/14 anonim válasza:
Szerintem ez lehet, hogy pénz kérdése, de attól még közbeszólhat az abszurd jogi szabályozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!