Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miert faj jobban a derekam labam?

Miert faj jobban a derekam labam?

Figyelt kérdés
Régóta derek fájással küzdök a jobb lábam a terdhajlatban zsibbad szúr fáj. Ct labor rtg leletek negativak. Elmentem egy neves csontkovacshoz tegnap aki kimozgatta a derekamat nyakamathátamat. Mikor kijottem tőle még jobban fájt most azóta itthon fekszem mert fáj nagyon a derèk szakasz a fenekem felett közveetlenül a jobblábam zsibbad ès a fülemnel s enyhe zsibbadást èrzek. A lábam a jbb hajlatban faj nagyon. Agerincem sajog es zsibbadast érzek. Akkor most merre menjek már mindenhol voltam
2014. febr. 15. 12:31
 1/1 anonim ***** válasza:
Ez bizony elég sz.r. Gerinc sérved van. Ezt nem szabad masszíroztatni, főleg meg valami kétes csontkováccsal. le is bénulhatsz.!!!! Operáció az segít csak.
2014. febr. 15. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!