Mariann@ kérdése:
Nagyon föl vagyok fázva. Nem tudom hogy a vesém vagy a petefészkem van begyulladva de lehet mindkettő mert egyre jobban fáj a hasam és a derekam is . A hasamba ilyen tompa szúro fájdalmat érzek de azt folyamatosan. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
külföldön vagyok orvoshoz nem tudok menni.pisilni is sokat járok ami szintén fájdalmas.2010. szept. 8. 13:59
1/8 anonim válasza:
mikor volt meg utoljára?
Arra gondolok, hogy kb. most van peteérésed és valami miatt az átlagosnál jobban érzed. (mondjuk egy felfázás miatt)
2/8 A kérdező kommentje:
kb a fogamzásgátló felénél vagyok úgy hogy még majdnem két hét a következő mensi -ig.de már kb 2 hete hogy fájdogál a hasam és a derekam ja és folyamatosan barnás rózsaszínes folyásom is van 4 éve szedem a milligest fogamzásgátlót és a terhesség ki van zárva 4 hónapja nem volt kapcsolatom.
2010. szept. 8. 14:34
3/8 anonim válasza:
Hát pedig jobbam járnál, ha orvoshoz mennél, mielőtt a mentő visz be. A gyulladás vagy valami nőgyógyászati megbetegedés nem fog magától meggyógyulni, csak egyre rosszabb lesz és a vesédet veszélyezteti. Nincs egészségbiztosításod?
4/8 anonim válasza:
Döntsd el, mi a fontosabb, a külföld (akár munka, akár nyaralás akár más ok) vagy az egészséged, és az, hogy ne legyél meddő hátralévő életedben. Aztán irány a doki.
5/8 anonim válasza:
igyál nagyon sokat, 5-6 litert, és drogériában lehet kani, gondolom külföldön is, vesetisztító teát, este forróvizes fürdő, amikor tudod meg melegítsd ahol fáj
6/8 anonim válasza:
Előttem lévő! A gyulladásnál a meleg pont árthat, és nem biztos, hogy a veséjével van baj, lehet az méh vagy petefészek. És ha egy teától meg lehetne gyógyítani a vesebajt, akkor az urológusok át is képezhetnék magukat fogorvosnak. Kérdező, aki beteg, az menjen orvoshoz, ez van.
7/8 anonim válasza:
Én se azt mondtam hogy meggyógyítja, hanem hogy így ki lehet bírni addig amíg nem jut orvoshoz, mert ugye azt írta a kérdésben hogy nem jut el még... A meleg nekem pedig enyhítette a fájdalmat mikor ilyen bajom volt.
Senki nem mondta hogy a tea meggyógyítja, segít amíg nincs más, ennyi.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszokat!Beszéltem az otthoni nőgyógyászommal azt mondta hogy szerezzek be cifloxin nevű gyógyszert mert hogy 1000 százalék hogy hólyaggyulladásom van .azt mondta ez tuti hogy hat.a gyógyszer már úton van ide remélem segíteni fog.
2010. szept. 9. 13:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!