Lesz valami bajom?
abszolut nem vagy épp elmeju, gratulalok.
nem hogy orulnel, hogy egeszseges vagy , hanem meg ongyi akarsz lenni??! jol ertem? remelem megjott az eszed...
es ezt gyorsan felejtsd el! ha problemad van, mindenre van megoldas, probald meg kezelni a helyzeteket normalis emberhez meltoan. kitartas! es kuzdj, ha kell!
udv
2. vagyok
ne legyel mar ilyen..
egyebkent van valami oka annak, hogy 'beszologatnak'? vagy csak mert neki kedvuk tartja, es mert nem mindeni ember egyforma, ugy gondoljak, hogy ok kulonbbek, mint akarki?
sajnalom, hogy ez van. de probalj meg ne foglalkozni veluk..!! szedd ossze magadat, es ne hagyd hogy ugymond 'elnyomjanak'!!
felejtsd el, azt hogy magadnak akarj ezzel artani..!
Semmi okot nem adok az embereknek, hogy beszóljanak vagy lenézzenek. Tök normálisan viselkedem és ezért én vagyok a csicska..
Egyébként nagyon jól esett amit írtál. Megpróbálom magam összeszedni, remélem sikerül. Sajnos a családban sincs rendben minden, a szüleim is sokat veszekednek, szóval itthon is sok a stessz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!