Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Flixonase + orrvérzés?

Flixonase + orrvérzés?

Figyelt kérdés
Nagyjából egy hete használok Flixonase orrsprayt, viszont tegnap megnáthásodtam, azóta Nasopaxot is kell használnom, mert egyszerűen nem kapok levegőt. Azóta többször is vérzett az orrom (pedig nem fújom erősebben, mint korábban). Ez baj, vagy csak amiatt van, hogy sokat fújtam? Visszamenjek az orvoshoz?
2014. febr. 11. 15:56
 1/4 anonim ***** válasza:
1 hete én is náthás lettem, első 2 nap állandóan vérzett az orrom ha kifújtam, pedig nem is használtam orrcseppet, csak kis sós vizet szippantottam fel, már nem vérzik ha fújom.
2014. febr. 11. 16:00
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem a Flixonase-tól első használat után elkezdett vérezni, abba is kellett hagynom. Én azért említeném az orvosnak.
2014. febr. 11. 16:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy most csak az egyiket kellene használni, ha nem tudja az orvos, hogy Flixarosét is használsz, akkor szól neki.
2014. febr. 11. 16:45
 4/4 A kérdező kommentje:
Tudja, ő írta föl (krónikus náthám van "orrcseppfüggőség" miatt). Akkor holnap azért elmegyek hozzá.
2014. febr. 11. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!