Jung_berg9 kérdése:
Hirtelen orverzes gyors veralvadas miert volt?
Figyelt kérdés
Mai napon semmit nem csinaltam es elkezdett verezni az orrom hirtelen nem volt a kozelembe zsepi es a kezembe csopgtettem a vert..(nagyon gyorsan csopogott) mire talaltam zsepiz eltelt egy perc jo leakartam mosni a kezem es nem jott le a ver megerintettem es ilyen zseles volt tehat korulbelul 1-1,5 perc alatt megalvadt a ver a tenyeremben ez normalis? Vagy mier volt?2014. jan. 31. 12:30
1/3 anonim válasza:
Nem a véralvadás a gond, hanem az orrvérzés. Meg kellene mérni a vérnyomást, sokszor a magas vérnyomásra csak egy váratlan orrvérzést követő méréssel lehet rájönni.
2/3 anonim válasza:
persze, hogy normális, az lenne a nem normális, ha nem alvadt volna meg ilyen hamar
3/3 A kérdező kommentje:
Koszonom
2014. jan. 31. 13:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!