Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » 17 évesen duzzadt férfi...

17 évesen duzzadt férfi mellbimbók?

Figyelt kérdés
a kérdésem az lenne,hogy kb. 15 éves korom óta megvannak duzzadva a mellbimbóim. 1,5 éve csont sovány voltam és akkor is nagyon kidudorodtak a bimbóim. Mit tehetek ezek megszüntetésére? Egyszerűen nem merek a többiek előtt mutatkozni, még pólóban sem .

2014. febr. 10. 17:46
 1/6 anonim ***** válasza:
Kamaszoknál ez elég gyakori probléma. A hormonok okozzák,amik ilyenkor aktivizálódnak a szervezetedben. Egyenlőre nem kell vele semmit csinálni,ha túljutsz ezen a koron elmúlik. Ha 20 éves kor fölött is ilyen lesz,akkor kezdj el vele foglalkozni.
2014. febr. 10. 17:49
 2/6 anonim válasza:

1

van igaza, nekem is ez volt (és tudtommal minden haveromnak) olyan 14éves korunkban

már elmúlt, de lehet neked tovább tart,

ha aggaszt menj el orvoshoz, mert lehet nincs rendben a hormon szinted..

17/F

2014. febr. 10. 17:52
 3/6 A kérdező kommentje:
voltam már vele dokinál, véleménye szerint "minden rendben van". Hát közel sincs minden rendben. Ha "megnyomom,vagy fázok" vissza áll rendes méretre, de egyébként még a pulóvert is kinyomja.
2014. febr. 10. 17:55
 4/6 anonim ***** válasza:
vannak fiúk akinek ez nem megy vissza. Kicsivel több a nöi nemi hormon és az okozza. Akit nagyon zavar annak lehet plasztikáztatni, egy ismerösöm megcsináltatta pedig nem volt olyan vészes de neki komoly önértékelési problémákat okozott.
2014. febr. 10. 17:56
 5/6 A kérdező kommentje:
szerintetek várjak még vele?
2014. febr. 10. 17:57
 6/6 anonim válasza:
lehet ha kevesebb lenne a testzsírod, és/vagy nagyobb a mellizmod nem lenne olyan látványos
2014. febr. 10. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!