Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért érzem úgy, hogy a mell...

Miért érzem úgy, hogy a mell "bimbóm" mögött mintha egy kis gümő van?

Figyelt kérdés
14 éves fiú vagyok . Pár hónapja tapasztaltam hogy ha megszorongatom úgy lazábban a mell "bimbóm"-at mintha egy gümő lenne mögötte? Ez ha erősebben szorongatom akkor fáj is .. Először jobb oldalon jött ki ,megnagyobbodott és most nem rég a bal oldalon is keletkezett egy ilyen "gümő" . Kérdeztem pár embert ,hogy mitől van és azt mondták ,hogy a hormonoktól van mivel fejlődök. Ez igaz? Vagy kérdezzek meg egy orvost? Ha valaki tudná a választ akkor kérem írja le . Előre is köszönöm!

2014. febr. 5. 00:01
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen tavaly(14 voltam), de csak az egyik felén. Először nagyon megijedtem. Fájt is és ki is tudtam tapintani és azt hittem valami zsírcsomó vagy ilyesmi. Aztán az orvos mondta hogy nincs vele semmi baj és el fog múlni rá kb 3-4 hónapra el is múlt. Szerintem nincs ok az aggodalomra.:)
2014. febr. 5. 00:16
 2/3 anonim ***** válasza:
a hormonális változás miatt van, nagyon gyakori fiúknál is. ha te megnyugszol ha orvos mondja akkor kérdezz rá nála.
2014. febr. 5. 07:59
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat ,komolyan megnyugtatott.. És mintha meg iss nagyobbodott volna a "mellbimbóm"
2014. febr. 5. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!