Mitől nőhet meg a mellem?
Dörzsölgesd wc papírral. A fenekednél is bevált.
Ez most komoly kérdés volt?
Ha igen, a hozzád hasonló tinik mikor fogják már megérteni, hogy a cicit/kukit nem lehet csak úgy megnöveszteni?
Amúgy genetika kérdése, lehet sose lesz nagy.
A melleid konkrétan az ösztrogén nevű hormontól nőnek, amit a tested termel.
Szerintem várj még egy kicsit, hátha csak türelmetlen voltál velük. :)
Ha türelmetlen vagy, vannak étrend kiegészítők is, amik megdobják az ösztrogén szintedet, de szerintem az ilyesmihez fiatal vagy, ne játsz az egészségeddel! Inkább várj még egy kicsit, még megnőhet magától is.
A 7. hozzászólót szeretném emlékeztetni arra, hogy - ellentétben a mellek és az emberi agy méretével, amik genetikailag erősen meghatározottak - az érzelmi intelligencia bármilyen életkorban fejleszthető, ha a szándék megvan. :-)
Kedves Kérdező, még legalább 6-7 évig nőhetnek a melleid, szóval türelem! Ebben is nagyok az egyéni eltérések, van, akinek 16 és 18 éves kora között nőnek a legtöbbet. (Nekem még 20 éves korom után is nőttek, pedig alig híztam azóta pár kilót.)
Amúgy jó, ha tudod, hogy vannak olyan férfiak, akiknek kifejezetten a kisebb mellek tetszenek. :-)
Az a legfontosabb, hogy Te elfogadd és szeresd olyannak a melleidet, amilyenek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!