Łexiii kérdése:
Mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
Én egy teljesen normális 16 éves lány vagyok, és az elmult pár hónapban fura dolgok jöttel elő nekem. Pl.: becsukok egy fiókot de nem érzem jol magamat utána ha nem csukhatom be mégeygszer...mindent kétszer akakrok csinálni és probálok róla leszokni de akkor szorongok...Foglamam sincs hgy mitől van ez és nem akarok elmenni semmilyen orvoshoz, de már nagyon félek....valaki tudna segíteni?2014. febr. 9. 19:23
1/1 anonim válasza:
Márpedig ez valamilyen kényszeres cselekvés, és jó lenne egy pszichológussal beszélgetni. Magától nem fog elmúlni, akár rosszabbodhat is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!