Betegesen félek a pókoktól ok nélkül, milyen szakember segíthet legyőzni ezt a félelmet? Pszichológus?
Nem félsz a világHÁLÓN? :D
A pók jobban fél tőled.
Meg pont télen jut ez eszedbe?
ilyenkor egy fia pók sincs
Nem merem megnézni azt a linket, mert ha pók van rajta, és meglátom, akkor biztos, hogy be is csinálok xD
Betegesen: Egyszerűen TUDOM, hogy a pók jobban fél tőlem, és tudom, hogy egy ilyen apró kis állat nem tud nekem ártani, ennek ellenére ha meglátok egyet, akkor a helységből azonnal kirohanok, amíg valaki meg nem öli. 4-5 éves koromban is, amikor a fürdőszobában találtam pókot, azonnal kiabáltam, és a szemem láttára kellett megölni, ha épp nem láttam, a tetemét megmutatni, hogy tényleg meghalt. Apum sosem ölte meg őket, csak kitette, én meg fel voltam háborodva, hogy vissza fog jönni, és nagyon féltem. De még utána is irtóztam azoktól a helyektől, ahol pókokat láttam
Képen sem bírom látni, mert rögtön úgy érzem, hogy rajtam mászik, vagy itt van a fejem fölött, borzalmas érzés.
Ha pénz begurul szekrény alá, ott is marad, amíg valaki ki nem veszi onnan, aki nem én vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!