Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Segítség! Nemtudom mit tegyek,...

Segítség! Nemtudom mit tegyek, szerintetek?

Figyelt kérdés

Sziazstok!17 éves lány vagyok és nem vagyok megelégedve magammal,csúnyának,kövérnek látom magam..egyszerűen már nemtudom mit csináljak..176centi vagyok és 62kg.

Már-már ott tartok hogy a kaját vonom meg magamtól.Alig eszek mert mindig azt nézem utána mekkora a hasam,és hetente nézem híztam-e esetleg.

2014. febr. 6. 22:08
 1/5 anonim ***** válasza:
176 cm hez a 62 nem sok szerintem.Ne vonj meg magadtól semmit.Válassz egy hobbyt ami leköti a gondolataidat.
2014. febr. 6. 22:13
 2/5 anonim ***** válasza:

Szerintem meg ezt így nem lehet megmondani látatlanban, hogy nem vagy kövér, vagy hogy kövér vagy.

Nem a kajával kell sz--rozni, hanem mozogni kell rendesen, rendszeresen, sokat és rendesen táplálkozni, reggel, dél körül, stb., este 6-7 után nem. Ha annyira el vagy kenődve, tenni kell ellene, és nem az önsanyargatás fog segíteni.

2014. febr. 6. 22:48
 3/5 anonim ***** válasza:

"Szerintem meg ezt így nem lehet megmondani látatlanban, hogy nem vagy kövér, vagy hogy kövér vagy."

Ha soha életében még tesiórán sem volt, és egész nap csokit eszik, akkor sem kövér 176 cm-hez 62 kilóval.

Egyszerűen túlságosan sok a szabadidőd, hogy ezen aggódj. Mi a titkuk azoknak, akik elfogadják önmagukat? Hogy találnak maguknak elég elfoglaltságot. Ez lehet sport, barátok, háziállat, a lényeg, hogy egész nap, még a tükörre se tudj gondolni, nemhogy belenézni.

2014. febr. 7. 00:48
 4/5 anonim ***** válasza:
Kövér semmiképpen nem vagy! Szerintem csúnya sem, csak önbizalom hiányod van!
2014. febr. 7. 07:05
 5/5 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem vagy kövér! De ha mégis szeretnél minél vonzóbb külsőt magadnak, akkor azt szerintem sportolással kellene/lehet elérned.
2014. febr. 7. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!