Egyre jobban félek ettől a H1N1 től a sok haláleset miatt, de nem merem beadatni az oltást. Mi van ha mellékhatásai lesznek pár év múlva? Ti hogy vagytok ezzel?
Hatodiknak:
Ez az ÁNTSZ-es tájékoztató nagyon jó, csak arról nem hallottál, hogy az ÁNTSZ górét kupakos oltással oltották?!
Mennyire veszélyes?Ukrajnában 44 millió lakopsból 1 millió körül betegedtek meg,és kb 100-an haltak meg.Nálunk a 10 millió lakosból párszázan lettek betegek,és 10-15 az aki meghalt.Minden évben halnak meg az influenzától betegek.
A napokban került kórházba egy fiatalember,aki 1,5 hónappal előtte kapta meg az oltást.Az ÁNTSZ azt mondta,hogy a beoltottak közül minden 5.-ik megkaphatja a H1N1-et,csak nála nem lesz súlyos hatása.
A környező országokban sem oltatják be magukat az emberek,és sehol nem halnak meg tömegével.
El kell adni az oltóanyagot,és amíg pánikot keltenek az influenzával kapcsolatban,addig sem foglalkoznak az emberek a társadalmi bajokkal.Egyszerű politika.
rákerestem a neten a szegedi kismamára: 40 éves terhes nő a H1N1-vírusfertőzés szövődményeként kialakult tüdőgyulladás és más betegségek miatt került az intenzív osztályra
érdekelne mik azok a más betegségek.
"jézusom!!! te nagyon gyökér vagy hogy ezen izélsz. te is olyan hülye vagy mint a többi ember.... mégis milyen mellékhatása lenne? úristen de gáz. Hagyjátok már a h1n1-et"
olyan hülye vagyok, hogy tudom, volt már egy ilyen H1N1 járvány ( passz az évszám ) , és akkor többen haltak meg az oltóanyagtól, mint magában a H1N1 járványban. Te vagy hülye.
hogyha nem nyomatják mindenhol ezt h h1n1 h1n1 itt kaposváron én még ma se tudnám h járvány van.. nálunk az iskolában egy h1n1esről se hallottam, vagy irdatlan nagy hiányzásról pedig 700an vagyunk...
mondjuk érdekes mód ünnepek alatt nem ölt meg senkit az influenza, talán ő is szünetet tartott?:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!