Mi a véleményetek, tapasztalataitok a h1n1 elleni védőoltásról?
Minden influenzára ugyanolyan oltás kell, csak nagyon kicsit kell változtatni rajta. Nem gyárthatták 2007-ben, az nyilván másra vonatkozott, 2009 augusztusi az első széria, nálam itt van lista, de te tudod bizonyítani?. Ezt szeretem ebben az országban, hogy itt mindenki mindent jobban tud mint a szakértők. Ja, tisztifőorvos, genetikus? Ki nem sz*rja le, én a 8általánossal meg turisztikai főiskolás diplomámmal biztos jobban tudom. A kismamákkal meg a gyógyszermaffia számolt le, ez is nyilvánvaló, biztos valaki megírta a blogjában, aki szintén jobban tud mindent. Sőt!!: a szomszéd se oltotta be magát, úgyhogy még egy ok. Mo., 2009.
UI: ha nem kapjátok el, azt köszönjétek azoknak akik beoltatták magukat és lelassították a terjedését.
Biztos nem köszönöm meg nekik!!
Istenem!!
Hányan haltak meg sima influenzában és más egyéb betegségben?
Gondolkodjatok már emberek!!
Ez egy kib*szott nagy átverés és a sok h*lye ember meg elhiszi!
Ezek vagytok TI..
Elég gáz...
Én azt mondom,hogy elkapjátok a fertőzést ha nem utaltok nekem fejenként 10.000FT
Ja és kérdezzetek már rá a gyógyszerésztől mikor gyártották a vakcinát...Mert igaza van az előzőnek...2007ben...:)
Biztos nem köszönöm meg nekik!!
Istenem!!
Hányan haltak meg sima influenzában és más egyéb betegségben?
KB 50-100 MILLIÓAN A SPANYOLNÁTHÁBAN!!!!
Gondolkodjatok már emberek!!
EZ RÁD IS VONATKOZIK. :-))
Ez egy kib*szott nagy átverés és a sok h*lye ember meg elhiszi!
MERT EZT HONNAN IS TUDOD?? AZ AKADÉMIKUS, AZ INFEKTOLÓGUS, A SZÜLÉSZ NŐGYÓGYÁSZ, A GENETIKUS MIDEGYIK JAVASOLJA. A NEVÜKKEL EGYÜTT MONDJÁK.
Ezek vagytok TI..
Elég gáz...
ÉS EZ VAGY TE IS. VAN EGY VILÁG ESZE C. VICC, EZ JUTOTT ESZEMBE MOST.
Én azt mondom,hogy elkapjátok a fertőzést ha nem utaltok nekem fejenként 10.000FT
Ja és kérdezzetek már rá a gyógyszerésztől mikor gyártották a vakcinát...Mert igaza van az előzőnek...2007ben...:)
MERT NEM ÍGY VAN ÉS NEM IGAZ, MEGKÉRDEZTEM ÉS MEGNÉZTEM.
--------------------------------------------
ÉS EZEK IS HÜLYÉK, UGYE:
Felerősödött az újinfluenza-járvány Franciaországban – jelentette be a francia egészségügyi miniszter, Roselyne Bachelot csütörtökön. Emelkedett a megbetegedések, a komplikációk és a halálos esetek heti száma – húzta alá.
„Már korábban is mondtuk, de most még keményebben mondom: a H1N1-es járvány erősödik” – fogalmazott Bachelot.
Korábban hetente 8-10 embert vitt el a világjárványos influenza, most a legutóbbi egy hét alatt 22 volt a halálos áldozatok száma, közölte a miniszter.
„A megbetegedések számának emelkedésével sajnos együtt jár a súlyos és a halálos esetek számának növekedése is” – tette hozzá.
Ugyanezen a héten lódult meg Franciaországban az oltási kampány. A korábban húzódozó franciák tömegével lepték el az oltóhelyeket.
----------------------------------------------------------
A francia kormány múlt szombaton úgy döntött, hogy mozgósítja a hadsereg egészségügyi dolgozóit. A kezdeti mérsékelt érdeklődés után ugyanis a múlt héten megrohamozták a franciák az új típusú influenza elleni védőoltást kínáló központokat, ahol a várakozási idő gyakran több óra. Szervezettségi okokra hivatkozva a háziorvosok továbbra sem adhatják be a védőoltást.
Roselyne Bachelot egészségügy miniszter üdvözölte, hogy míg november közepén naponta alig 12 ezren kérték az ingyenes vakcinát, addig a héten napi 180 ezerre nőtt a számuk.
-------------------------------
"Néhány napja megrohamozták Franciaországot. Sok ország hozzánk fordul és azt tudakolja, hogy nem adnánk-e el nekik vakcinát" - mondta csütörtökön Roselyne Bachelot az RTL kereskedelmi rádiónak adott interjúban.A 65 millió lakosú Franciaország összesen 94 millió oltóanyagot rendelt, mert azzal számolt, hogy az oltást két részletben kell elvégezni.
-----------------------
EZEK MEG A GONOSZ AMERIKAI IMPERIALISTA KUTATÓK:
Mélyre hatol a tüdőben az újinfluenza vírusa
Az új típusú, H1N1 influenza vírusa a légcsőtől a tüdő mélyéig károsítja a légutakat, hasonlóan az 1918-as és 1957-es járványt okozó vírusokhoz - közölték megállapításaikat kedden amerikai kutatók.
Az Egyesült Államok Nemzeti Egészségügyi Intézeteinek (NIH) munkatársai, valamint New York város vezető egészségügyi szakemberei olyan emberektől származó metszeteket vizsgáltak, akik H1N1-vírusfertőzés miatt haltak meg a járvány kitörése óta.
A légcső és a főhörgők minden esetben gyulladásban voltak, időnként súlyosan károsodtak. Az esetek több mint felénél mélyebben, a kisebb hörgőkben is találtak károsodást, mintegy háromnegyedénél pedig a léghólyagocskák (az apró, vékony falú, levegővel kitöltött gömbök a tüdőben) is sérültek.
Jeffery Taubenberger víruskutató elmondta, hogy a légutak szöveteinek károsodása nagyon hasonlít az 1918-as és 1957-es járványok idején terjedő influenzavírusok pusztításához, eltér azonban a szezonális influenzavírus okozta károktól, amelyek nem érintik a tüdőt ilyen mélységben.
A kockázati tényezők között újdonság a jelentős túlsúly: "Nem tisztázott, mi az összefüggés az elhízás és az influenza között" - mondta Taubenberger. A tanulmány az Archives of Pathology and Laboratory Medicine című szakmai folyóiratban jelent meg
-------------------------------------------------
PERSZE, BIZTOSAN CSAK EGY VILÁGMÉRETŰ ÖSSZEESKÖVÉSRŐL VAN SZÓ, UGYE???? :-))) :p?:p:p:
ÉS MÉG A 10 EZER FT-OT KÉRŐNEK:
Ijesztő német H1N1-forgatókönyv
Dátum: 2009-10-21 09:59:34 Nyomtatás E-mail
Az egyik legnevesebb német járványügyi professzor szerint a H1N1 vírus Németországban az elkövetkező hónapokban 30 millió megbetegedést követelhet, a halottak száma pedig elérheti akár a 35 ezret is.
Valóságos horror forgatókönyvvel állt elő az új típusú influenza németországi terjedésével kapcsolatban az ország egyik legnevesebb járványügyi professzora. Adolf Windorfer, az alsó-szászországi tartományi egészségügyi intézet korábbi vezetője, aki jelenleg az Egészségügyi Világszervezet német tanácsadója, egy szerdai interjúban úgy vélekedett, hogy a H1N1 vírus Németországban az elkövetkező hónapokban 30 millió megbetegedést követelhet és a halottak száma elérheti akár a 35 ezret is.
A legmagasabb német állami kitüntetéssel, a szövetségi érdemkereszttel (Bundesverdienstkreuz) rendelkező professzor a Bild című lapnak adott nyilatkozatában arra szólította fel az ország lakosságát, hogy vegye komolyan az új típusú influenzát és mindenképp oltassa be magát a vírus ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!