Mi a véleményetek, tapasztalataitok a h1n1 elleni védőoltásról?
nekem csak annyi, hogy a gazdasági válság miatt van ebből ekkora felhajtás. megbetegednek sokan, mint a sima influenzában, de mivel most válság van, ésha megbetegednek, akkor nemmennek be dolgozni, és ez jelentős visszaesést okoz a gazdaságban, és megnöveli az egészségügyi és táppénzkiadásokat.
nameg persze az oltás árából 200-300 ft vmelyik kedvenc politikusunk szerint "jó helyre megy", az "egészségügybe"....na ja....biztosan oda megy. sztem a jó helyet nem oda értette, hanem a nadrágzsebébe.
én nem fizetek többet ennek az országnak, mint amennyit muszáj, nem oltatom be magam, de nemis félek ettől az influenzától, annyira nem súlyos, mint amennyire beállítják, csak nemakarják, h az emberek kiessenek a munkából.
osztom az előző véleményét, de...
Mint anya nem engedhetem meg magamnak, hogy napokig feküdjek lázzal stb. A gyerekről nem is beszélve, hogy lázban fetrengjen. Most kezdtük a bölcsit és így is mindig megfázik. Szóval én most inkább minél olcsóbban szeretném megúszni. (múlt hónapban 2 megfázás + én is elkaptam = 15000 a patikában)
Javaslom, hogy igen, oltassátok be magatokat.
Ugyanitt a "Beoltatnátok magatokat a kismamák helyében? Ki tudja mit hoz k az oltóanyag a gyerek 3 éves korára. Vagy tényleg megbízható?" kérdés válaszainak 3. és 4. oldalán találsz pár jó összefoglalót, információt VALÓDI SZAKEMBEREKTŐL!!!!!!! NEM EGYTŐL, TÖBBTŐL!!!!
Na akkor még1x leírom!
Nézzétek meg a vakcinát mikor gyártották...
Hupsz..2007ben...
Jajj,akkor a nagyokosok miért azt mondták,h most kísérletezték ki...Érdekes...Honnan tudták,h H1N1 vírus lesz!
A gyógyszerészek miért nem oltatják be maguk?:O
Na erre mondjatok vmit!
Egy gyógyszerész hallgató..
Mert saját szememmel láttam a vakcinák dobozán,h Gyártva:2007...
Nem egy gyógyszerésszel,vegyésszel beszéltem és egyik sem oltatta be magát se családját
TUdom,h nem jelenthetem ki,de a közelemben lévő emberek(gyógyszerész,vegyész,orvos)senki nem oltatta be magát
és ő nem is tanácsolja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!