Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek, tapasztalat...

Mi a véleményetek, tapasztalataitok a h1n1 elleni védőoltásról?

Figyelt kérdés
2009. dec. 7. 13:49
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
A lányom 14 éves és hajlamos a lázgörcsre. A környezetünkben senki nincs beoltva és egészségügyi dolgozók is vannak a családban, de nem javasolják. A doktornő akihez járunk viszont a védőoltások pártolója. Mit tegyek? Beoltassam vagy ne?
2009. dec. 7. 13:52
 2/17 anonim ***** válasza:
77%

nekem csak annyi, hogy a gazdasági válság miatt van ebből ekkora felhajtás. megbetegednek sokan, mint a sima influenzában, de mivel most válság van, ésha megbetegednek, akkor nemmennek be dolgozni, és ez jelentős visszaesést okoz a gazdaságban, és megnöveli az egészségügyi és táppénzkiadásokat.

nameg persze az oltás árából 200-300 ft vmelyik kedvenc politikusunk szerint "jó helyre megy", az "egészségügybe"....na ja....biztosan oda megy. sztem a jó helyet nem oda értette, hanem a nadrágzsebébe.

én nem fizetek többet ennek az országnak, mint amennyit muszáj, nem oltatom be magam, de nemis félek ettől az influenzától, annyira nem súlyos, mint amennyire beállítják, csak nemakarják, h az emberek kiessenek a munkából.

2009. dec. 7. 13:58
 3/17 anonim ***** válasza:

osztom az előző véleményét, de...

Mint anya nem engedhetem meg magamnak, hogy napokig feküdjek lázzal stb. A gyerekről nem is beszélve, hogy lázban fetrengjen. Most kezdtük a bölcsit és így is mindig megfázik. Szóval én most inkább minél olcsóbban szeretném megúszni. (múlt hónapban 2 megfázás + én is elkaptam = 15000 a patikában)

2009. dec. 7. 14:06
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
nekem pedig annyira elegem van hogy mindenki valamilyen hátteret lát mögötte, nem inkább a saját egészségünkre kellene gondolni, nem arra ki nyer belőle pénzt, az én férjem egészségügyi dolgozó, és beoltotta saját magát és az egész családunkat is. immonológus kollégája azt mondta tegyük ezt, ha lehetne a 8 hos kislányunk is beoltatnám. ja és nemcsak a h1n1 és a szezonális influenza oltást de a pneuvax 23-at ami tüdögyulladás ellen javasolt azt is beadta nekünk. oltasd be a lányod, nem lesz baja, tévedés hogy az oltástól el lehet kapni a betegséget, nem csak mivel gyengébb lesz az oltáskor az immunrendszer/ ahogy a védekezést alakitja ki/ fogékonyabb leszel más betegségekre megfázás stb. de ezért kell olyankor 2 hétig 1500mg c- vitamint szedni. igy elkerülhetö.
2009. dec. 7. 14:08
 5/17 anonim ***** válasza:

Javaslom, hogy igen, oltassátok be magatokat.

Ugyanitt a "Beoltatnátok magatokat a kismamák helyében? Ki tudja mit hoz k az oltóanyag a gyerek 3 éves korára. Vagy tényleg megbízható?" kérdés válaszainak 3. és 4. oldalán találsz pár jó összefoglalót, információt VALÓDI SZAKEMBEREKTŐL!!!!!!! NEM EGYTŐL, TÖBBTŐL!!!!

2009. dec. 9. 14:55
 6/17 anonim ***** válasza:
Beoltattam magam, mert a tudományban és a képviselőiben hiszek, nem a mágusokban és az összeesküvés elméletekben. Habár annyira nem félek az influenzától, de ez kicsit súlyosabb, nincs kedvem pl. a szilvesztert az ágyban tölteni 40fokos lázzal, megér 3ezret.
2009. dec. 9. 20:33
 7/17 anonim ***** válasza:

Na akkor még1x leírom!

Nézzétek meg a vakcinát mikor gyártották...

Hupsz..2007ben...

Jajj,akkor a nagyokosok miért azt mondták,h most kísérletezték ki...Érdekes...Honnan tudták,h H1N1 vírus lesz!

A gyógyszerészek miért nem oltatják be maguk?:O

Na erre mondjatok vmit!

Egy gyógyszerész hallgató..

2009. dec. 9. 20:35
 8/17 anonim ***** válasza:
Az előttem lévőhöz szólok, mivel már harmadszor olvasom 3 kérdésnél ezt a hozzászólását: honnan tudod? Mert ha így lenne, az nagyon durva lenne. És gondolod, hogy csak te tudsz/tudni vélsz erről, mert ha más is tudna, (és mért ne tudhatna) akkor sokkal nagyobb visszhangja lenne. Én nem vagyok oltás-párti, de azt nem jelentheted ki, hogy "a gyógyszerészek nem oltatnak".
2009. dec. 9. 20:53
 9/17 anonim ***** válasza:

Mert saját szememmel láttam a vakcinák dobozán,h Gyártva:2007...

Nem egy gyógyszerésszel,vegyésszel beszéltem és egyik sem oltatta be magát se családját

2009. dec. 9. 21:05
 10/17 anonim ***** válasza:

TUdom,h nem jelenthetem ki,de a közelemben lévő emberek(gyógyszerész,vegyész,orvos)senki nem oltatta be magát

és ő nem is tanácsolja

2009. dec. 9. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!