Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A kemoterápia segít?

A kemoterápia segít?

Figyelt kérdés
Sziasztok.A segítségeteket szeretném kérni mert nagyon tanácstalan vagyok.Anyukámnak non hodgkin limphomája van,ami azt jelenti hogy áttétes rákja.Kb 3hónapja diagnosztizálták,már a 4.-ik stádiumban van.A tüdejében,hónaljában,hastájékon,méhében vannak több cm-es daganatok.Kemoterápiára jár,a 2.kon van túl még hátra lenne 6 kezelés.De sajnos nagyon nehezen viseli,az utóbbinál elájult.Minden mellékatása jelentkezett nála,(hatalmas fájdalmai vannak kemo után,hány,lázas,gombás lett a nyelőcsöve és a szája,székrekedés,gyengeség)ezért abba akarja hagyni.Az orvosa azt mondta akkor meghal.Kérlek titeket segítsetek,van valami más módszer?Gyógymód?Köszönöm.
2009. dec. 7. 09:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ha ezek a "csodaszerek - módszerek" valóban használnának valamit, az állam már rég rátette volna a kezét a bevételek miatt. A szegmentmasszázst (képzett gyógymasszőrtől) tudnám javasolni. Ugyan nem csodamódszer, de nagyimnak meghosszabbította az életét, és a fájdalmai is enyhültek. Az akupunktúra is jótékony hatású, ha képzett szakember végzi.
2009. dec. 12. 05:49
 12/16 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Ha még olvasod... Hogy van az Édesanyád?
2010. ápr. 1. 23:37
 13/16 anonim ***** válasza:

Kemoterápia segít, bár páran nem reagálnak rá, de kemóval az NHL teljesen gyógyítható.

Én is NHL-es vagyok, legrosszabb stádiumban voltam, áttéteim is voltak meg minden, és már sokkal jobban vagyok a csontvelőmből el is múlt az átét és kemót kaptam, alternatív izéket rühellem, pénzlehúzás a legtöbb.

2010. máj. 20. 09:12
 14/16 anonim ***** válasza:
Kérdező! Hogy van anyukád?
2010. júl. 26. 14:19
 15/16 anonim ***** válasza:

B sejtes vagy T sejtes?

Lymphoma sugárérzékeny, jól kezelhető avval is, de a kemóval is sokan teljesen meggyógyulnak tőle.

2011. máj. 5. 21:27
 16/16 anonim ***** válasza:
NHL-t általában a 4. stádiumban csipik el, az agressziveket, de azok jól kezelhetőek.
2011. máj. 5. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!