Az arcomon állaandóan pattanások jelennek meg. Elmúlik az egyik és jön a másik. Mit tegyek?
Shea vaj(bioboltokban kapható kb.1200ft körül van)krém helyett.Ez rendbe kapja pár hét alatt.Nyugodtan használhatod smink alá is,én is úgy szoktam:)
És nem csak arcra de hajra,szájra,kézre bárhova rakhatod.Nyugodtan olvas utána,csodákat művel:)
Ill megpróbálhatsz fogkrémet tenni a pattikra vagy kicsit szétnyomott fokhagymát(úgy,hogy a "leve" kicsit folyik belőlle).Bőrradírnak meg méz+kristálycukor.
Én is a termelőit ajánlom,szerintem a legtöbb piacon,már lehet kapni:)
Illetve én még az Alverde termékeit ajánlom az összetevői miatt(természetes anyagokat tartalmaz).
Nekem ezek váltak be:)
És azt javaslom,hogy mielőtt teszel valamit a bőrödre mindig olvas utána az összetevőinek,mert általában a legjobban reklámozott dolgok is ugyanolyan silány minőségűek mint a pár száz forintos dolgok:)Ne dőlj be a reklámnak:)(ezt mindenkinek tanácsolnám:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!