Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit tudnátok nekem ajánlani? :|

Mit tudnátok nekem ajánlani? :|

Figyelt kérdés
Sziasztok.16 éves vagyok és a hónaljamnál rettentően izzadók..akár télen is mínusz fokokba.Már rettentő sok mindent kipróbáltam..persze dezodort használok és hálistennek büdös sem vagyok csak izzadok és rettentően zavar hogy semmiféle ruhám nincs amibe ne izzadnék bele így bő pulóverekbe járok.Szerintetek mit csináljak?:||
2014. febr. 4. 20:19
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
igen éhgyomorra.. de lány létemre nemtudok olyan ruhát felvenni amilyet szeretnék mindig bő pulóvereket veeszek fel..
2014. febr. 4. 21:19
 12/16 anonim ***** válasza:

És nem csillagozták meg a vérképen, hogy magas? Elég hihetetlen számomra...menj el minél hamarabb a háziorvosodhoz, vidd magaddal azt a leletedet, amin a 7-es értékű vércukorszint van, és kérd, hogy utaljon be vérvizsgálatra, mégpedig olyanra, ahol csinálnak terheléses vércukor mérést!

Mert ezek összefüggenek! Valószínűleg, ha kiderülne, hogy diabéteszes vagy,és beállítják a cukorértékedet, attól kezdve valószínűleg kevesebbet is izzadnál.

Kb. mikortól izzadsz erősebben? Vissza tudsz-e emlékezni? És mikor nézték nálad ezt a 7-es vércukor értéket? Mielőtt elkezdődött volna ez az erősebb izzadás, abból az időszakodból van-e vérkép leleted? Nézd meg őket, hasonlítsd össze az értékeket!

Lehet, hogy nem diabétesz, de ki kell zárni, és ha mégis az, kezeltetned kell, különben idő előtt rámehet a látásod is akár.

És kezdj el nagyobb mennyiségben D-vitamint enni.

2014. febr. 5. 11:20
 13/16 A kérdező kommentje:
Egyszer elájultam és bementünk a korházba és hetes volt a cukrom.Volt már magasabb is persze bent akartak tartani de nemakartam.Azthiszem 8.óta izzadok rettentően. Én mennék csak egyedül nemtudok szüleim dolgoznak és nem érnek rá.Ha mondom anyukámnak hogy zavar az izzadás aztmondja elmulik.. igazából nem hatja meg őket ez a dolog.. ugyhogy nemtudom megnézetni mert nemtudom mit hogykell.
2014. febr. 6. 21:55
 14/16 anonim ***** válasza:

Nincs felnőttkorú rokonod, aki el tudna kísérni? Vagy ha van gyermekorvos a lakhelyeden (és gondolom, van) menj el oda, és vidd a leletedet. Mindenképp mutasd meg orvosnak!!! Gyermekorvos muszáj,hogy foglalkozzon veled, 7-es cukorértékkel nem szabad, hogy elűzzön a rendelőjéből! Legalább próbáld meg!!!

A cukorbetegség nem játék, és a késlekedés segíti a szövődmények kialakulását (vakság, trombózis, érszűkület, fertőző betegségek...stb).

2014. febr. 7. 18:25
 15/16 anonim ***** válasza:

"Volt már magasabb is persze bent akartak tartani de nem akartam"

Nagy hiba volt! Legalább most ne késlekedj!

2014. febr. 7. 18:27
 16/16 A kérdező kommentje:
hát az a baj hogy félek hogy van valami komolyabb bajom és azt nemakarom.De nincs felnőttkoru rokonom a közelbe.. Elvileg anya majd kér beutalót de hát nemtudom mikorra kerülök oda de az elsődleges cél az hogy ne izzadjak..
2014. febr. 7. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!