Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit tudnátok nekem ajánlani? :|

Mit tudnátok nekem ajánlani? :|

Figyelt kérdés
Sziasztok.16 éves vagyok és a hónaljamnál rettentően izzadók..akár télen is mínusz fokokba.Már rettentő sok mindent kipróbáltam..persze dezodort használok és hálistennek büdös sem vagyok csak izzadok és rettentően zavar hogy semmiféle ruhám nincs amibe ne izzadnék bele így bő pulóverekbe járok.Szerintetek mit csináljak?:||
2014. febr. 4. 20:19
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
hát ez ilyen, használj fehér vagy fekete pólót, amin nem látszik, vagy olyan pólókat amit nem üt át annyira
2014. febr. 4. 20:31
 2/16 anonim ***** válasza:
lehet, hogy csak az izzadságszagot tünteti el, de kipróbálnám a helyedben, hátha van más hatása is.. vesztenivalód nincs! :) borotválod? mert nálam az sokat segített ezen a problémán... még ha nem is teljesen szüntette meg, de mégse izzadtam utána annyira... (mondjuk nálam csak nyáron van ilyen probléma)
2014. febr. 4. 20:38
 3/16 anonim ***** válasza:
Noha szagtalan, a szódabikarbóna egyik jó tulajdonsága, hogy képes elnyelni a legzavaróbb illatokat is, mert semlegesíti a baktériumok okozta savas anyagokat. Hasznos a hűtőben, a beépített szekrényben vagy akár megszokott dezodorunk helyett is. Egy kevés port bedörzsölünk a hónaljunkba vagy a lábfejünkbe, és máris elfelejthetjük az izzadságszagot. Beszórhatjuk a cipőnkbe is, majd hagyjuk állni benne egész éjszaka: nemcsak, hogy szagtalanítja a lábbelit, de megakadályozza a későbbi lábgombásodást is.
2014. febr. 4. 20:38
 4/16 A kérdező kommentje:
bármit veszek fel sajnos rettentően átüt. és nem a szaggal van baj mert tényleg nem vagyok büdös csak az izzadással van baj :| és igen borotválom
2014. febr. 4. 20:42
 5/16 anonim ***** válasza:

Vannak olyan anyagú cuccok, amin nem látszik az izzadtságfolt. Használj sötétebb színű ruhákat.

Van egy szer, Exodor a neve, ami kifejezetten erős, foltos izzadásra lett kitalálva, de vegyi anyag, úgyhogy ne használd rendszeresen:

[link]

És nézess vércukorszintet - kérj beutalót háziorvostól.

2014. febr. 4. 20:49
 6/16 A kérdező kommentje:
Ohh köszönöm szépen! igazság szerint magas a cukrom ugyhogy nemtudom :| csak zavar hogy már egy normális ruhát sem tudok felvenni..
2014. febr. 4. 20:54
 7/16 anonim ***** válasza:
Mennyi az a magas? Mit írtak a leletedre?
2014. febr. 4. 20:58
 8/16 A kérdező kommentje:
7-es.. mondjuk nemszámit csak már ne izzadjak mert rettentő kellemetlen
2014. febr. 4. 20:59
 9/16 anonim ***** válasza:
Éhgyomorra ennyi? Mert az elég magas! Ha éhgyomorra, akkor irány az orvos!
2014. febr. 4. 21:05
 10/16 anonim ***** válasza:
Majd fog számítani, ha már a látásodat veszélyeztetni, vagy trombózisod lesz...hidd el, a hónaljfontoknál sokkal nagyobb baj a diabétesz.
2014. febr. 4. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!