Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől lehet hogy fáj a térdem?...

Mitől lehet hogy fáj a térdem? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Úgy kb. már 3-4 hete fáj a térdem. Eleinte gondoltam azért, mert röplabda közben párszor térdre estem. Egy idő után már kb. mindig fájt, de tudtam hogy nem lehet a röpi miatt, mert nem estem el és amúgy sem voltak foltok a lábamon(esés miatt). Megkérdeztem ismerősömet, akinek porckopása van (térdében)és mondta, hogy olyan érzés mintha késeket szúrnának bele. Nekem nincs semmi ilyen érzésem, nekem inkább így zsibbad, meg mintha feszülne, mintha vmi nyomná belülről szét... van amikor meg térdtől lefele zsibbad a lábszáram közepéig..és most kicsit be is van dagadva.. Futás közben is elég kellemetlen. Szerintetek mi lehet a baj? Vizsgáltassam ki?
2014. febr. 3. 19:12
 1/1 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyesmi van most pár hete, beutaltak arthritis gyanújával ultrahangra. Szerintem vizsgáltasd ki.
2014. febr. 3. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!