Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Az injekciót kérhetem oda,...

Az injekciót kérhetem oda, ahova én akarom? Illetve kérhetek érzéstelenítőt?

Figyelt kérdés
Például nekem holnaptól kapnom kell 5 injekciót, amit elvileg hasfalba adnak. Ha mondjuk adok extra pénzt a dokinak, vagy megkérem akkor kaphatom vállba? Vagy ez nem így működik? Továbbá, ha mindenképpen hasba kell kapnom, akkor kérhetek érzéstelenítőt? Mondjuk extra pénzért? Nem bírom a tűt, már a látványától is elájulok. Ezért szenvedek itt ennyire.

2014. febr. 3. 10:49
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
nem kérheted oda, ahová akarod, hiszen van amit bőr alá kell adni, van, amit izomba stb. Nem mindegy, hogy hová kapod, extra pénzért sem kérheted nem megfelelő helyre. Ne nézz oda, az sokat segít. Érzéstelenítést esetleg kérhetsz, de nem fog túl sokat érni, gyakorlatilag felesleges.
2014. febr. 3. 10:59
 2/7 A kérdező kommentje:
Ezt izomba kell adni. (Úgy tudom). De olvastam itt, hogy van, aki a vállába kapta, más a hasfalába. Van aki 4 oltást kapott, van aki 5-öt és van aki 14-et. :/
2014. febr. 3. 11:02
 3/7 anonim ***** válasza:
nem kaphatod karba, ne nézz oda a hasnál sme látod jobban mitn a karnál ha nem nézel oda. Az érzésteleinö is szuri lenne tehát te 2-3 szurit akarsz 1 helyett?? egyébként hasba fáj a legkevésbé és karba és fenékbe a legjobban.
2014. febr. 3. 11:04
 4/7 anonim ***** válasza:
Extra pénz nélkül is köteles az orvos meghallgatni, hogy milyen érzéseid vannak, de a szakmai szabályok ellen nem véthet.
2014. febr. 3. 11:05
 5/7 A kérdező kommentje:
Hasba kevésbé fáj??? Én úgy hallottam, hogy ott a legrosszabb. :(
2014. febr. 3. 15:02
 6/7 A kérdező kommentje:
Egyébként patkányharapás miatt oltanak. :/
2014. febr. 3. 15:03
 7/7 anonim ***** válasza:
pedig oda alegkevésbé azért is oda adják az inzulint maguknak a cukorbetegek naponta többször.
2014. febr. 3. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!