Zsíros hajra mit használjak?
Figyelt kérdés
18f. Már legalább 5 éve ilyen. Ha megmosom 1. nap, 2. nap nem akkor a harmadik nap este, teljesen zsíros..2014. febr. 2. 14:38
1/3 anonim válasza:
Kamillateával öblítsd le hajmosás után. Tegyél hozzá citromlevet. Az kiszárítja kicsit. Nézz receptek után a neten...
2/3 anonim válasza:
Szerintem is természetes módszereket próbálj,például szódabikarbónás,citromleves öblítés. Rengeteg ötletet találhatsz a neten. Használj bio samponokat,hátha. Kipróbálni bármit lehet, kérdés használ-e majd. Az én hajam rosszabb,tinédzser korom óta minden nap(igen,minden nap,pontosabban reggel) mosom. Ez van, diszkomfort érzetem van ha zsíros. Nem, nem lett ettől semmi bajom, nem hullott ki, nem gyengült el stb...A mai világban,pláne itt Pesten sokkal többet árt a rárakódott kosz és szmog,mint amennyit a sampon(nyilván egy kíméleteset választottam,de riogattak engem is anno mindennel). Hozzáteszem 39 éves vagyok. Nálam így indul a nap. Szóval nem elkeseríteni akarlak, de lehet egyszerűen ilyen a faggyútermelése a fejbőrödnek,persze még fiatal vagy, ez változhat. Minden esetre természetes módszereket próbálj, a csalános öblítés is jó(ezután sima vízzel sem kell átmosni),aztán vagy bejön valamelyik, vagy nem. Sok sikert!
3/3 anonim válasza:
Nincs csodatevő sampon. Inkább vegyél szárazsampont és akkor 1-2 napig még kibírja a hajad. Ez a szárazsampon vagy porként vagy sprayként van,ráfújod a hajadra,törölközővel eldörgölöd és már jobb is. Minden hipermarketben és DM,Rossmann üzletekben tudsz venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!