Utána olvastam, hogy mi is ez hogy működik. Azt is megtudtam, hogy kétféle van, abból nekem a gesztagénes kellene. Arra lennék kíváncsi, hogy ebben a csoportban mik vannak. Mert neten csak a Depo Proverát találtam, de biztos vagyok benne, hogy másféle is van még. Az lenne a lényeg h ösztrogént ne tartalmazzon, már ha tényleg van olyan.
2. A Depo-Provera nem tartalmaz ösztrogént. Csak gesztagén van benne.
2014. febr. 2. 12:56
2/9 A kérdező kommentje:
Tényleg csak ez az egy van? Az igen.
Gondolom csak orvos írhatja fel... és milyen árban van?
2014. febr. 2. 13:11
3/9 anonim válasza:
Bocs, van még egy. Sayana a neve, ugyanúgy medroxiprogeszteron-acetát van benne, mint a Depo-Proverában, csak kicsit kevesebb.
2014. febr. 2. 13:12
4/9 anonim válasza:
Természetesen csak orvos írhatja fel. De én a helyedben átgondolnám, az biztos. Véleményem szerint (és jó pár nőgyógyász szerint is) a legrosszabb hormonális védekezési forma.
Ha egyszer megkaptad, utána 3 hónapig nincs visszaút, akármi bajod van tőle. Ráadásul a termékenység is igen nehezen áll vissza utána.
Az árát nem tudom, nézz utána neten:)
2014. febr. 2. 13:14
5/9 A kérdező kommentje:
No olyan 2000 körül van... Olvastam fórumokon h nagyon durva mellékhatásai lehetnek... folyamatos vérzés egyebek, de nem tudom mi más lehetne ami jó... szedtem már több félét.... zabáltam tőle meg sokszor elfelejtettem bevenni... alapból nagyon könnyen hízok sajnos... olyan kéne amitől nem híznék (zabálási rohamok) hatásos és nem 4 - 5 ezer... nekem a 3 ezer a plafon...
2014. febr. 2. 13:34
6/9 anonim válasza:
Hízni az injekciótól is lehet. Na meg ha mondjuk totál elmegy a kedved a szextől? Vagy ki kell kaparni, úgy elkezdesz vérezni? Én sosem használnám, az egészen biztos.
Miért ragaszkodsz a hormonos védekezéshez, ha ennyire nem vált be?
2014. febr. 2. 13:43
7/9 A kérdező kommentje:
Hát eléggé kockázatos a fogamzásgátló az tény. De azért a legjobb sztem mert utálom a gumit, de a partnerem is. A hüvelykúp tabletta miaz undorító, az eseményutáni drága, pláne rendszeresen, a spirál nem elég megbízható ahogy hallottam, másról meg így hirtelen nem tudok... Mindig megszakításosan szoktunk együtt lenni, de az sem egy életbiztosítás.
2014. febr. 3. 09:26
8/9 anonim válasza:
Hát az nem az..
Na mindegy, ha neked a fogamzásgátlók mellékhatásai még mindig elviselhetőbbek, mint a gumi, akkor használd azt.
2014. febr. 3. 10:49
9/9 A kérdező kommentje:
Igen én is így gondolom, csak meg kéne találni a legmegfelelőbbet. Érdeklődöm, informálódom így működik ez. Gumiban egyszerűen nem olyan jó a szex sőt... :/
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!