Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Fogamzásgátló és pattanások?

Fogamzásgátló és pattanások?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 7 honapja kezdtem el szedni a Belara nevu fogamzasgatlot, ami alacsony hormontartalmu. A gyogyszer elkezdeset koveto 2 honapban borzalmasan pattanasos lett az arcom, vallam, hatam. Ezzel orvoshoz fordultam, a tabletta folytatasat javasolta, mivel a Belara elvileg a pattanasok csokkenteset is segiti. Azota sokkal jobb a helyzet, de meg igy is nagyon sok es csunya gyulladt pattanas jon ki "szerencsere" mar csak az arcomon. Ezzel az a problema, hogy nekem elotte soha semmilyen pattanasom nem volt, sokkal tisztabb volt az arcom, mondjuk nem is jott meg kb. fel evente csak. Szerintetek valtsak gyogyszert, vagy hagyjam abba? En szivem szerint abbahagynam, de rettegek, hogy meg rosszabb lesz a helyzet mint most, vagy az elso ket honapban. Es attol is, hogy megnit semmitol nem fog megjonni csak felevente. Tanacstalan vagyok, megkoszonnem segitsegeteket!
2014. jan. 3. 15:52
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem kérdezz meg más orvost is, hátha tud másfajta gyógyszert, esetleg vmi alternatív megoldást javasolni. Hány éves vagy?
2014. jan. 3. 15:58
 2/3 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszodat! 17 eves vagyok. Tudom nem kellene szednem, de mar sok mindent probaltunk, es semmitol nem jott meg. A gyogyszerrel igen. Viszont nem hiszem, hogy normalis, hogy pont a tabi vagja tonkre a boromet.
2014. jan. 3. 16:10
 3/3 anonim ***** válasza:
Valóban nem, talán túl sok hormont tartalmaz, de nem akarok hülyeséget írni. Mindenesetre tényleg érdemes lenne konzultálni egy másik orvossal is.
2014. jan. 3. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!