Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan vigyem le a lázát ha...

Hogyan vigyem le a lázát ha semmi sem használ?

Figyelt kérdés

Tudom nem jó kategória de itt kapok leggyorsabban választ!

Fiam nagyon durván belázasodott!Kapott lázcsillapítót,borogattam,már fürdőt is vett és nem tudom a 39,8 -as lázát lehúzni!Csak egyre jobban emelkedik,amikor be adtam a gyógyszer 39,1 volt,borogatás alatt még feljebb ment.Fürdőnél ált meg 39,8-on.

Mit tehetnék még,hogy le vigyem?Ezzel küszködök 2 órája!

2014. febr. 1. 23:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

hívd ki az ügyeletet!

Egyébként a fürdés nagyrészben azért segít, mert a vizes test ahogy szárad meg, párologtatja a vizet, az pedig hőt von el a testtől! Szóval ha kijött a füdőből ne törlöd meg szerintem egyből.

2014. febr. 1. 23:40
 12/16 anonim ***** válasza:
orvos
2014. febr. 1. 23:42
 13/16 anonim ***** válasza:
Testőhmérsékletű vízzel kezdjen el zuhanyozni és folyamatosan állítsa hidegebbre. Majd üljön a kád vízben 10-15 percet. Ha nem használ hívj orvost.
2014. febr. 1. 23:51
 14/16 anonim válasza:
A hajlatainal borogasd! Es sokszor csereld...
2014. febr. 2. 00:06
 15/16 anonim válasza:

Nem kell izgulni, én is csak akkor kezdtem el, amikor 5. nap este is újból fölment 40-re. :)

A fürdő meg nem volt elég hideg, 33-34 fokos víznél ne legyen melegebb, és üljön benne vagy 20 percet.

2014. febr. 2. 00:32
 16/16 anonim ***** válasza:

Remélem az én válaszomat csak később olvasod el, amikor már elment az orvos. Felajánlanám, hogy beviszlek benneteket a kórházba, de remélem már orvossal vagytok, és lehet, hogy olyan messze laktok tőlem, hogy nem lenne értelme, és egy kicsit be is vagyok borozva...

Mindenképpen írd meg, hogy mi lett!

Jobbulást kívánok!

2014. febr. 2. 00:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!