Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Erre jó a gerinc/gyógytorna?

Erre jó a gerinc/gyógytorna?

Figyelt kérdés
Szóval nagyon fáj a derekam már jó néhány hónapja előtte is fájt de most nagyon,küzdősportot űzök de annyira fáj,hogy ütni se bírok.Először bal oldalt fájt egész mélyen elmentem sportmasszőrhöz párszor és most a jobb oldalam fáj inkább,állandó a fájdalom tehát nem csak megeröltetésnél fáj. És erre jó-e a gerinctorna ?Mert ezeket elvileg sérv és porckorongsérv miatt szokták alkalmazni.Gyógymasszőr rokonom ajánlotta.Valóban segíthet ha az izom fáj vagy valami mást is tehetek ellene ?
2014. jan. 29. 18:27
 1/6 anonim ***** válasza:

Ajánlom, előbb keress fel egy szakorvost, aki megvizsgál, és megállapítja, mi a fájdalom oka.

Majd ő megmondja, milyen kezelést tart szükségesnek.

Általában 15 kezelést írnak ki, akár gyógymasszázsra, gerinctornára, vagy amit a szakorvos jónak lát.

Ezeket a TB támogatja, minimális összeget kell fizetni.

Jobbulást!

2014. jan. 29. 18:44
 2/6 A kérdező kommentje:
És milyen jellegű szakorvost keressek fel ? Úgy értem ortopéd orvost vagy idegsebészet ? vagy külön gerincre szakosodott orvost keressek és ha ha igen hol találhatok ilyet ? Kiskunhalasi vagyok Bács-Kiskun megyéből és itt sajnos nem foglalkoznak a betegekkel.
2014. jan. 29. 18:48
 3/6 anonim ***** válasza:

Keresd fel a háziorvosodat, ő ad beutalót, ahová ő jónak látja. Aztán kérj időpontot, ha szerencséd van, egy héten belül doki elé kerülsz.

Reumatológiára járok, mert az én környékem sem a világ közepe, de szinte minden nagyobb fürdőben működnek ilyen

rendelések, és kezelések.

2014. jan. 29. 18:55
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,remélem sikerrel járok.
2014. jan. 29. 20:17
 5/6 anonim ***** válasza:
Sikerrel jársz! Törött csuklómat, gerinc sérvemet évek óta így kezeltetem. Műtétek nélkül megúsztam.
2014. jan. 29. 20:29
 6/6 anonim ***** válasza:

Voltál orvosnál? Mi a diagnózis?

Mit javasoltak?

2014. febr. 7. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!