Mi a szép bőr titka?
Sziasztok!
Mit tehetnék annak érdekébe, hogy arcom ( bőr ) tökéletes legyen! Van pár miteszerem annyira nem vészes ( mikor megtehetem kozmetikushoz is megyek ) ennek ellenére havonta legalább 1x olyan a bőröm a nehéz napok után mint a tiniké! Mire rendbejön más ismét kezdődik minden előről! Kaptam DalacinT ecsetelőt, de nagyon kiszárítja a bőröm ( szinte sebesre ) :( mit javasoltok! Valamint még 1 dologba kellene a segytségetek apró nagyon halvány szarkalábra mi lenne jó? Több arckrém?? Elméletileg úgy tudom a vízhiány végett öregszim a bőr! Igaz ez? Kösszi az értelmeseknek a vállaszt! ( kiméljetek azzal menj kozmetikushoz hasznájk ezt azt )
a termlálvíz mélytisztító hatású, nekem az segített -de min. 10-15 alkalomszükséges, heti 1-2 alkalommal.
mostanában meg egyszerű kakao-port langyos vizzel összekeverek, az arcomra kenem, mint egy pakolást, és miután megszáradt, lemosom. Rögtön utána fiatalodik a bőröm....próbáld ki , kivi vagyok másnak is így van-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!