Ebédkor a leves után kb 15 percel hánytam. Elöször a levest, utánna friss vért. Kb 2 decit. Szép, de mi ez?
Így ránézésre gyomorvérzés.
Orvost kéne kérdezgetni a dologról.
Hát szépnek semmiféle képen sem nevezném... először is: habos vért köhögtél vagy szó szerint folyt ki hányás kiséretében öklendezéssel a vér? Élénkpiros vagy barnás vörös színű volt?
Ha barnásvöröses színű hányás: gyomorvérzés (feküdj vízszintesbe és húzd fel a két lábad addig amíg nem tud valaki bevinni a kórházba plusz készíts oda egy lavórt)
Ezer meg egy féle betegség oka lehet a vérhányás vagy köhögés, mindenféle képpen vigyenek!! (ne te menj egyedül) orvoshoz és vizsgáltasd ki. Szóról szóra minden részletet mondj el a dokinak, mert ez nem játék.
20L
friss vér volt,ezért nem hiszem,hogy a gyomromból jött.
élénk piros
a háziorvosom szerint semmi bajom,csak az erölködéstöl lehetett.meg se vizsgált.
azt sem értem mért hánytam ha semmi bajom?
elöször a levest,majd a végén friss vért
15.52
jó a kérdés
a véleményem,hogy a gyomorsav feldolgozta volna,vagy ha nem akkor sötét aludtvér lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!