Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szedett már közületek valaki...

Szedett már közületek valaki mellnövelő tablettát? Ha igen, leírnátok a tapasztalataitokat? Gyógyszerészeket kérdeztem mellékhatásokról és hatásosságáról, de nem válaszoltak készségesen.

Figyelt kérdés
Saját tapasztalatokra lennék kíváncsi. Itthon és külföldön is utána érdeklődtem gyógyszertárakban, de a gyógyszerészek nem voltak túl kedvesek... Pedig már gyógyszertárban is lehet kapni, nem csak interneten rendelni. Egyes készítmények forumain olvasni kamu kommenteket, amiket valószínűleg az interneten rendelhető készítmények gyártói találtak ki. Nem tűnnek hitelesnek azokon a forumokon olvasható "tapasztalatok". Privát levélben is válaszolhattok, akár.
2014. jan. 28. 04:37
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
hát nem tudom. nem vagyok arcra csúnya, de nem is vagyok modell. meg kinek mi a szép. extrém fehér bőrű vagyok és szőkés vörös. van akinek a cigány típusú lányok jönnek be, mert elég sok pasi küldött szoláriumba. én is elég vékony vagyok, de emiatt még senki sem dicsért. most pont ezért kicsi a mellem, mert lefogyott.
2014. jan. 28. 08:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!