Szedett már közületek valaki mellnövelő tablettát? Ha igen, leírnátok a tapasztalataitokat? Gyógyszerészeket kérdeztem mellékhatásokról és hatásosságáról, de nem válaszoltak készségesen.
Figyelt kérdés
Saját tapasztalatokra lennék kíváncsi. Itthon és külföldön is utána érdeklődtem gyógyszertárakban, de a gyógyszerészek nem voltak túl kedvesek... Pedig már gyógyszertárban is lehet kapni, nem csak interneten rendelni. Egyes készítmények forumain olvasni kamu kommenteket, amiket valószínűleg az interneten rendelhető készítmények gyártói találtak ki. Nem tűnnek hitelesnek azokon a forumokon olvasható "tapasztalatok". Privát levélben is válaszolhattok, akár.2014. jan. 28. 04:37
11/21 A kérdező kommentje:
azért nincs, mert annyira megbántottak, hogy augusztus óta nem vagyok hajlandó pasikkal találkozni. pedig már hiányzik a sex is, de magamra se tudnék már nézni meztelenül. lehet neked még nő nem szólt be, nincs ilyen problémád.
2014. jan. 28. 07:50
12/21 A kérdező kommentje:
most töltöttem be a 25-öt. voltam már pszichológusnál fél évig jártam, csak ült és hallgatott, semmit nem szólt, nem segített. ezért nem fizetek. az, hogy nekem "ott" nem tetszik, nem azért fizetik az adót az emberek, hogy nekem "ott" szebb legyen. erre szerintem nem jár TB támogatás, de lehet, hogy én tudom rosszul. a pénz nem is lenne gond, csak félek a műtéttől és az esetleges kockázatoktól, vagy hogy esetleg a szervezet kilöki az idegen testet.
2014. jan. 28. 07:53
13/21 anonim válasza:
ha papíron igazolod, hogy személyiséged fejlõdésében hátráltat, még a nemi átalakító mûtètet is fizeti a tb, anyám az államkincstárnál dolgozott 30 évet, rengeteg ilyen esetet látott, de igen, orvos és orvos között is van sajnos különbség.
14/21 anonim válasza:
amúgy szóltak már be lányok 125 kg dagadék voltam régen, mostanra csak 85 de rengeteg komplexusom van emiatt, szóval együtt tudok érezni azzal aki nincs megelégedve magával.
15/21 A kérdező kommentje:
Hoxán olvastam egy kérdést, és ott azt válaszolták, hogy kisajak plasztikára nincs TB kedvezmény. Lehet azóta van, 2006-os kérdést olvastam. Viszont akárhányszor felteszek ilyen kérdést, konkrétan még senki sem válaszolt, hogy neki megérte-e. Voltak-e a műtétből kifolyólag későbbi gondjai vagy sem... erre senki sem válaszol. Az orvosok meg konzultáció során inkább csak a pozitív oldalát mutatják be.
2014. jan. 28. 08:04
16/21 A kérdező kommentje:
125kg-ról 85-re lefogyni szép teljesítmény:)) gratulálok hozzá:)
2014. jan. 28. 08:10
17/21 anonim válasza:
ha érdekel, akkor délután anyámtól megkérdezem, pontosan hogyan mûködik ez a tb-s dolog.
18/21 A kérdező kommentje:
azt köszönöm, én is meg tudom érdeklődni:)) csak arról nincs infóm, hogy pl meddig gyógyul stb melyik orvoshoz érdemes menni.
2014. jan. 28. 08:20
19/21 anonim válasza:
egy nagyon jó lánybarátom, elõl deszka hátul léc, mégis az egész baráti körünk teljesen rá van kattanva. a legtöbb haverommal, márpedig mi nagyon kibeszéljük a csajokat, de mindûnknek az arc az elsõdleges és a kisugárzás, tudom, hogy ez nagyon sablonosan hangzik, de tényleg így van, nem lehet, hogy neked a nagyképû barmok jönnek be? :)
20/21 A kérdező kommentje:
nem, nem igazán vagyok odáig a felszínes alakokért, de valahogy így adta ki a lépés. mikor a sexig eljutottunk, már nem olyanok voltak, mint előtte. ezt nem itt szeretném kitárgyalni! akkor valamilyen szinten minden pasi nagyképű, ha beszól, hogy megengedi ezt magának. én is kritizálhattam volna őket, mert lett volna mivel.
2014. jan. 28. 08:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!