Párom fiának beszakadt a feje, most vannak a sebészeten. Mit csináljak, ha hazajönnek?
Én sem értem, miért írják, hogy velük kellett volna menned, egy ideges felnőtt bőven elég ott, nem kell az egész család. Ha valami komoly probléma lenne, a párod biztos szólna.
Szerintem nyugodtan meg lehet engedni, hogy ezegyszer együtt aludjanak, ha ez megnyugtatja a kisfiút. A többi teendőt meg majd az orvosok elmondják.
12 Az ügyeleten vár egy kisgyerek valószínűleg, hogy össze is kell varrni, és te azért nem mész velük, mert holnap dolgozol.
Gratulálok.
14+Pasi helyébe én vágnám ki a kis palacsintádat egy szó nélkül.
Tudod a család ilyenkor mutatkozik meg.Ilyen helyzetekben.
Kedves utolsó Hozzászóló!
Én úgy gondolom, illetve azt tapasztalom a saját családomban, ismeretségi körömben, hogy egy ilyen helyzetet egy édesapa ügyesen meg tud oldani egyedül is.
Meg tudja nyugtatni a saját kisfiát, és el tudnak kettesben beszélgetni, amíg várnak az ellátásra.
Ha valami komolyabb baj történt volna, nyilván hármasban mentek volna. Felnőtt emberek, feltételezem, hogy meg is beszélték, hogy hogy lenne jobb, és ők döntöttek e mellett a megoldás mellett.
Nem biztos, hogy bölcs dolog a kérdezőt ismeretlenül kritizálni, "számonkérni" valamiért, amikor a körülményekkel sem vagyunk igazán tisztában.
A kisfiúnak jobbulát kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!