Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért van légszomjam? :S

Miért van légszomjam? :S

Figyelt kérdés
Most is csak ülök tök nyugiba, és érzem hogy több levegő kell... Éjszaka is szoktam erre ébredni hogy fulladok :S Ez mitől van? Nem dohányzok, a lakás jól szellőzik, tudtommal asztmás sem vagyok. 17éves lány vagyok amúgy. most kezdődött ez pár hete.
2009. dec. 4. 23:12
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
ja és olyan fura, mintha szűk lenne a légcsöves:O
2009. dec. 4. 23:14
 2/12 anonim ***** válasza:
2009. dec. 5. 00:24
 3/12 A kérdező kommentje:
Jézusisten :O hát remélem ennyire nem komoly...
2009. dec. 5. 00:36
 4/12 anonim ***** válasza:
Idegrendszeri dologról lehet szó.Nekem is voltak ilyen tüneteim,olyan,mintha sosem tudnám teleszívni levegővel a tüdőmet.Ami legjobban az idegrendszer zavarára utal,az az,hogy éjjel is jelentkezik.Szerintem kimerült vagy,ezek szorongásos tünetek.Lehet,hogy keveset mozogsz,egy kis sport,futás,bringa jót tesz,növeli a teherbírást,szellemileg is felfrissít.
2009. dec. 5. 07:20
 5/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Ezt olvastad már? [link]

Érdemes elovasni;)

2009. dec. 5. 16:54
 6/12 anonim ***** válasza:
16:54-es!Ez az oldal,amit küldtél neki minden,csak nem válasz a kérdésére.Ez a meditációról,a nemlégzés jó érzéseiről,ilyesmiről,de ő fullad,légszomja van,ez teljesen más!És persze egyáltalán nem kellemes...
2009. dec. 5. 19:03
 7/12 anonim ***** válasza:
19:03 igazad van,benéztem..,elnézést a kérdezőtöl is!!Egyébként,hogy vagy kedves kérdező?
2009. dec. 5. 19:41
 8/12 A kérdező kommentje:

Semmi baj:)

Hát... változatlanul, köszönöm kérdésed

2009. dec. 5. 19:52
 9/12 anonim ***** válasza:
És az orvos tudtával sem vagy asztmás..? Sztem azért nem ártana elmenned egy dokihoz ha továbbra is fennáll a probléma!
2009. dec. 5. 23:02
 10/12 anonim válasza:
aztán mi segített?jobb lett? 17é lány vagyok,szintén nem dohányzom és kb. egy hete ugyanez a problémám, légszomj, köhögés, gombóc a torokban, szapora szívverés :s csak néha néha jelentkezik, egy kis időre elmúlik és megint :S
2012. dec. 27. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!