Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Alvászavar de máshogy. ÁLMOK...

Alvászavar de máshogy. ÁLMOK miatt? .

Figyelt kérdés
Az alvással már 3éve próbémáim vannak.Hiába alszok sokat,egyszerűen csak kb 9órányi alvással tudom kipihenni magamat,7-8 órával olyan mintha csak 6-ot aludtam volna.Régebben súlyosabb volt,de az idő teltével enyhült,de alapjába véve még mindíg tart.Este mindíg álmodok valamit,felkelek,visszafekszek,és megint álmodok.Egy este kb 2-3-at szoktam álmodni(történetet)ami mind különböző és a hétköznapi életben történik.(Pl.elmegyek suliba,tanulok,elmegyek mamához,de sokszor rémálom is van,sűrűbben mint ezelőtt.Sokszor nem emlékszem mit álmodtam,csak arra hogy álmodtam valamit.(vagy nagyjából)(2013.dec 31-1) Szilveszterkor aludtam utoljára jót,a barátomnál,de 6óra alvástól tökéletesen ugyan az volt mint amikor alvásgondom van és 9órát alszok,ráadásul nem álmodtam semmit akkor.azóta megint van minden este,és még a kelés is nehéz.A patikákban kapható gyógyszereket(azt reklámozzák nyugodt alvás)még nem próbáltam,véleményt szeretnék előtte hogy hogyan oldható meg ez az alvászavar máshogy?És biztos az álmodás miatt van,ne jöjjenek azzal hogy akkor alszik az ember legmélyebben mert az én esetemben ez nem igaz..

2014. jan. 27. 08:00
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!