Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Csomó a bőr alatt a comb és a...

Csomó a bőr alatt a comb és a nemiszerv találkozásánál. Mi lehet ez?

Figyelt kérdés
Két hete fedeztem fel, 28 éves nő vagyok. Fájdalmat nem okoz, de egy kiemelkedő, kemény csomó van a bőr alatt. Először szőrbenövésre gondoltam, de az fájdalmat okozna. Mi lehet ez és hova fordulhatnék vele? Nőgyógyászhoz?

2014. jan. 26. 20:52
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Őszintén nem értem miért nem vágta ki. Később utána olvastam, és azt a következtetést vontam le, hogy magától nem fog elmúlni, mert a kitágult tömlő nem zsugorodik vissza, ergo újra és újra fel fog töltődni gennyel.
2014. ápr. 6. 11:28
 12/13 anonim ***** válasza:
Fel,ha nem is rögtön gennyel először "csak" azzal a váladékkal,amit a mirigy termel és nem tud kiürülni.Ez szokott később begyulladni,gennyesedni. Amúgy amikor gyulladt nem lehet "kivágni". Először le kell húzni a gyulladást (erre jó a burow),aztán amikor nyugalomban van ki lehet metszeni a tokkal együtt. Úgyhogy nyugodtan menj vissza!
2014. ápr. 6. 18:27
 13/13 A kérdező kommentje:
Visszamentem végül is pár hónappal később (pechemre ugyanahhoz a sebészhez) és megnyitotta a gyulladt csomót, kinyomta a gennyet és bekötötte. A papír szerint furunkulusnak nézte, szóval ugyanúgy áll a helyzet.
2014. okt. 22. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!