Konditerem első lépések. Hogy álljak neki?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok 172cm és 55kg tehát elég vékony. Most szeretnék elkezdeni konditerembe járni és kicsit hízni,de nem tudom hogy kezdjem el. Milyen sűrűn járjak_?? miket egyet, milyen sulyokkal kezdjek ilyenek? És minden féle jó tanács érdekel2009. dec. 4. 18:45
1/2 anonim válasza:
A koditeremben lesz szakedző, aki személyre szóló edzéstervet ad neked. Érdemes megfogadni, hogy túl ne erőltesd magad. Hetente kétszer elég, ha edzeni jársz. Az étvágyad valószinű meg fog növekedni.
2/2 anonim válasza:
Szerintem meg bodybuilder.hu itt mindent megtalálsz, hogyan kezd, hogyan táplálkozz, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!