S. O. S! Hallott már valaki ilyesmiről?! (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
A párom pár hete észrevette,hogy a szájüregében van az uvula tudjátok az ami a mesékben a figuráknak csilingel (neharagudjatok nem tudom másképp kifejezni) szóval arra nőtt valami és ha kinyitja a száját rajta ül a nyelvén.Tehát úgy néz ki,hogy van egy normális kinézetű uvulája (vagy miaz) és azon lóg egy ilyen vékony "bőrke" ugyanolyan színű mint maga az uvula olyan mintha hozzá tartozna de ez nem normális:( Nem tudom érthető e de jobban nem tudom kifejteni:( ha valakivel volt ilyen vagy hallott ilyesmiről kérlek írjatok!! :( nagyon idegesek vagyunk..1 hét múlva kaptunk időpontot az orvoshoz,de kiváncsiak lennénk h mitől lehet ez?? Veszélyes?vagy csak egy vadhús kinövés és egyszerűen lecsípik majd??2014. jan. 26. 15:08
1/2 anonim válasza:
Nyelvcsapnak hívják az uvulát magyarul, mielőtt még megkapnád a lehurrogó válaszokat.
Azt nem tudom, hogy mi lehet ez a dolog, de nem hiszem, hogy nagyon súlyos...
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi
2014. jan. 26. 17:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!