Drog miatt került 1 gyerek a korházban ebbe én is szívhatok?
Figyelt kérdés
Szóval van 1 csaj aki megkért hogy vigyek neki füvet a barátja küldte én tőle átvettem mert a csaj kollégista...Bevittem neki a suliba ennyi senki nem láátott semmit a kapu örnek (tanár) annyit mondtam csak pénzt viszek az unokatesómnak mert otthon hagyata ! Nem tudta kinek! És hát ez a csaj adott el csávónak drogot a csávó aztmondta (osztálytársa) hogy füvezik stb... és hát beszívott és rohamot kapott és megütötte az igazgatót meg 1 tanárt lelökött a lépcsőn és kórházba került! Rendőrségi eljárás történt! Nem tudják hogy a csaj adta neki még semmit nem tudtak..:Ez kiderül hogy a csaj adta neki? ha falaz a gyerek aki kapta a drogot és korházba került??? ÉS én is kaphatok valamit mert én voltam a "postás" ???2014. jan. 22. 14:39
1/1 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy ekkora feneket kerítenek ennek az ügynek. Bár, ha esetleg "eljutnak" hozzád le nem mosod magadról, hogy díler vagy. Ez durvább, mintha csak jól betéptél volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!