Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Drog miatt került 1 gyerek a...

Drog miatt került 1 gyerek a korházban ebbe én is szívhatok?

Figyelt kérdés
Szóval van 1 csaj aki megkért hogy vigyek neki füvet a barátja küldte én tőle átvettem mert a csaj kollégista...Bevittem neki a suliba ennyi senki nem láátott semmit a kapu örnek (tanár) annyit mondtam csak pénzt viszek az unokatesómnak mert otthon hagyata ! Nem tudta kinek! És hát ez a csaj adott el csávónak drogot a csávó aztmondta (osztálytársa) hogy füvezik stb... és hát beszívott és rohamot kapott és megütötte az igazgatót meg 1 tanárt lelökött a lépcsőn és kórházba került! Rendőrségi eljárás történt! Nem tudják hogy a csaj adta neki még semmit nem tudtak..:Ez kiderül hogy a csaj adta neki? ha falaz a gyerek aki kapta a drogot és korházba került??? ÉS én is kaphatok valamit mert én voltam a "postás" ???
2014. jan. 22. 14:39
 1/1 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy ekkora feneket kerítenek ennek az ügynek. Bár, ha esetleg "eljutnak" hozzád le nem mosod magadról, hogy díler vagy. Ez durvább, mintha csak jól betéptél volna.
2014. jan. 22. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!