Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha egy gyerek nem városi...

Ha egy gyerek nem városi kórházban születik, hanem például egy mentőben, taxiban mindentől távol, annak mit írnak születési helynek?

Figyelt kérdés
Rádióban hallottam, hogy egy nő taxiban szült az M3-as bevezető szakaszában. xD Ott km kő számát írhatták születési helynek? xD
2013. ápr. 16. 15:27
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
szerintem azt a várost írják, ahol az a kórház van, ahová a mentő viszi.
2013. ápr. 16. 15:29
 2/4 anonim ***** válasza:
Mikor én szültem, volt egy kórteremtársam, aki mentőben szült, a kórház városa volt megjelölve születési helyeként a babának. (A lepényt már a kórházban "szülte" meg, állítólag ezért.)
2013. ápr. 16. 15:45
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha mondjuk repülőn szül a nő, amelyik ország felett járnak, az lesz a születési helye és talán az állampolgársága, azt hiszem. Rég tanultam, már kicsit ráfelejtettem.
2013. ápr. 16. 15:57
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

En Szolnok es Cegled kozott szultem meg mentoben a 4es uton. Nem is tudott addig tovabbhaladni a mento, amig ki nem jott a lanyunk. Szegen mentosok 6x leizzadtak, mire sikerult megszulni. A radioban vegig a szolnoki korhaz szuleszete beszelt. Volt a radio masik oldalan csecsemoapolo, szuleszno, orvos (ha esetleg vagni kellett volna), mert ugye a mentosok nincsenek mindenre kikepezve.

Hiaba voltunk Cegledhez kozelebb, a szolnoki korhaz fejledtebb volt, igy oda vittek. Anyakonyvi kivonatban Szolnok szerepel.

Ahogy megszuletett a lanyom tapostak a gazt, mar mindenki vart a korhazba. Megcsinaltak az alap ellatast, a lanyomat vittek inkubatorba (pont 40hetre szuletett!), ellatott engem is az orvos, lefurdettek, stb.

Most is ott fogok szulni (marmint a korhazba remelem), hiaba lakom onnan 120 km-re. Nekem nagyon pozitiv volt a szulesem, pedig elegge korulmenyes volt.

Amikor Szolnokra tartottunk, mondta az apolo, hogy nagy mazlink van hogy nem Szolnok es Debrecen kozott kezdtem el szulni, mert akkor Debrecenbe kellett volna vinniuk, mivel teruletileg az a fejledtebb ellatassal biro korhaz.

Cegled es Szolnok 20 percre van egymastol. Mi feluton voltunk.

Szolnok es Debrecen masfel ora .. szoval elegge durva lett volna.

2013. ápr. 16. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!