Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Igy tudunk szexelni?

Igy tudunk szexelni?

Figyelt kérdés
Sziasztok.Ma vettem eszre,hogy valoszinuleg aranyerem van,mert egy borso nagysagu dudor van ott,es faj :( Elobb megprobalom magamnak valahogy kikezelni,es ha semmi valtozas,akkor irany a doki.Az lenne a kerdesem,hogy attol meg szexelhetunk a baratommal?jo tudom,h az aranyer nem ott van,de azert kicsit fura,mert ez az elso es remelem utolso aranyerem:(
2014. jan. 21. 01:23
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem attól szexelhettek nyugodtan, csak análisan ne.

Egyébként otthon hogyan szeretnéd kezelni?

Csak azért kérdem, mert ha sokat halogatod és nem jól kezeled akkor rosszabbodni fog a helyzet. Lehetséges hogy tudnák ajánlani egyet s mást a kezelésre.

2014. jan. 21. 02:46
 2/6 anonim ***** válasza:
Punciba igen.
2014. jan. 21. 06:32
 3/6 A kérdező kommentje:
Kenoccsel gondoltam,h ma veszek egy veny nelkulit :/
2014. jan. 21. 10:28
 4/6 anonim ***** válasza:
Én a Reparont ajánlom, nagyon jó! De azt nem tudom, hogy vény nélkül kapható-e.
2014. jan. 21. 14:57
 5/6 anonim ***** válasza:

Igen, a Reparon vagy Hemorid jó lesz erre a célra valószínűleg, ha még nem durva a helyzet.

Mindkettő szabadáras vény nélküli.

2014. jan. 21. 23:11
 6/6 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszaitok,nem veszes annyira,bar en sokkot kaptam ,mikor eloszor meglattam,de utana olvastam,milyenek vannak,es nekem nem verzik,nem is nagy,"csak" borso nagysagu,es annyira nem is faj.De azert erzem,h ott van.Holnap venni fogok kenocsot.Megegyszer koszonom nektek!!
2014. jan. 21. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!