Melyik víz értágítóbb?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy a hideg víz vagy a meleg víz tágítja az ereket? Valószínűleg nem kap elég oxigént a fejem úgymond és azt mondták, hogy nem elég tág az erem na szóval melyik víz tágítja jobban az ereket? Meleg vagy hideg?2014. jan. 19. 16:18
1/6 anonim válasza:
A meleg víz tágítja a vénákat és a bőr kisebb ereit, a hideg víz fordítva. Ennek semmi köze nincsen az agy vérellátásához, az ugyanis egészen más szabályozó mechanizmusoknak van alárendelve. Ha valóban szűkek a nyaki nagyereid (ezt ultrahangos vizsgálat tudja tisztázni), akkor a háziorvos el fog irányítani az érsebészetre. Házi praktikák teljességgel alkalmatlanok a probléma kezelésére.
2/6 anonim válasza:
A meleg. De csak átmenetileg tágítja az ereket. Ki mondta, hogy nem elég tág az ered? Mire alapozott?
3/6 A kérdező kommentje:
2Napja szédülök, és megkérdeztem az egyik ismerősömtől, hogy ez mi? Azt mondta, hogy neki nem volt elég tág az ere erre elkezdett szedni valami értágítót és meggyógyult de már így 2.napra sokkal jobb.
2014. jan. 19. 16:27
4/6 anonim válasza:
A szédülésnek millió oka lehet, ne a laikus ismerőseidet kérdezd, hanem fordulj orvoshoz (főleg, ha már két napja tart). Ha várnyomásesés okozza a szédülést, azon a meleg víz még rontani is fog.
5/6 anonim válasza:
Tényleg menj orvoshoz, mert csak ő mondhat biztosat!
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm már sokkal jobban vagyok! :) Egy privát válaszoló kérésére elmondom, hogy okuljanak belőle mitől lettem jobban! Mégpedig: Friss levegő,pihenés köszönöm a válaszokat! :)
2014. jan. 20. 20:44
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!