Van egy két év körüli kislány az utcában aki ilyen időben is zokni nélkül, kabát nélkül egy halásznadrágban van az utcán. Ilyenkor hol van a védőnő?
Te most komolyan azért ellenségeskedsz ezzel a szegény gyerekkel mert az anyjával nem vagy jóba? mit tehet arról ez a kisgyerek? kit érdekel mennyi családi pótlékot kap? akármire elmehet az a pénz.. ha meg az anyja iszik a gyereknek még keservesebb az élete és te tudnál rajta segíteni mert ott vagy a közelében.. mégis csak lenézed az anyja miatt? gondolkozz már kicsit..
lepontozhattok.. de hihetetlen mire képes ez az ellenségeskedés.. segíthetnénk egymáson de inkább vitázunk.. hát ez hihetetlen
Sajnos azért tart itt ez az ország, mert annyian vannak ilyenek, mint ez a kérdező. Hogy én nem teszek semmit, nem szólok senkinek, nem érdekel, nem az én gyerekem, nem az én bajom. És azt hiszik, hogy ez a normális.
Kérdező, nézz magadba, jobb ember vagy te ennél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!