Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Van egy két év körüli kislány...

Van egy két év körüli kislány az utcában aki ilyen időben is zokni nélkül, kabát nélkül egy halásznadrágban van az utcán. Ilyenkor hol van a védőnő?

Figyelt kérdés
2014. jan. 19. 15:28
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
36%
Jaa, így már világos. De ez csak olyan országban működik, ahol sosincs nagyon meleg. Itt nagyon szélsőséges az időjárás, nem lehet ezt megcsinálni. Ahol nyáron negyven fok meleg van, ott nem lehet utána pucéran rohangálni a mínusz 20 fokban.
2014. jan. 19. 16:05
 12/19 A kérdező kommentje:
Minek adjak rá ruhát? Adjon rá az anyja.
2014. jan. 19. 16:11
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akarsz segíteni rajta, akkor minek kérdezel itt?
2014. jan. 19. 16:20
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Te most komolyan azért ellenségeskedsz ezzel a szegény gyerekkel mert az anyjával nem vagy jóba? mit tehet arról ez a kisgyerek? kit érdekel mennyi családi pótlékot kap? akármire elmehet az a pénz.. ha meg az anyja iszik a gyereknek még keservesebb az élete és te tudnál rajta segíteni mert ott vagy a közelében.. mégis csak lenézed az anyja miatt? gondolkozz már kicsit..

lepontozhattok.. de hihetetlen mire képes ez az ellenségeskedés.. segíthetnénk egymáson de inkább vitázunk.. hát ez hihetetlen

2014. jan. 19. 16:21
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
a védőnő valószínűleg otthon van..
2014. jan. 19. 16:26
 16/19 A kérdező kommentje:
15. Te miről beszélsz?
2014. jan. 19. 16:26
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg eszméletlen vagy kérdező. Megkérdezed hogy hol a védőnő, de felhívni eszedbe sem jutna. Mentségedre szólva, ilyen az emberek 90%-a. Legalábbis nálunk, külföldön nem tudom. Múltkor is asztalra borulva ül egy fiatal lány (nem kocsmában), csak mialatt én megkérdeztem a személyzetet, hogy tudnak-e róla, elment mellette száz száz ember, és egyiknek se jutott eszébe megkérdezni, hogy most részeg, alszik, vagy rosszul van.
2014. jan. 19. 16:32
 18/19 anonim ***** válasza:
49%
Hollandia. Igen, az az összefüggés, hogy minél jobban fel öltözik valaki, annál esélyesebb, hogy megfazik.
2014. jan. 19. 17:33
 19/19 anonim ***** válasza:

Sajnos azért tart itt ez az ország, mert annyian vannak ilyenek, mint ez a kérdező. Hogy én nem teszek semmit, nem szólok senkinek, nem érdekel, nem az én gyerekem, nem az én bajom. És azt hiszik, hogy ez a normális.

Kérdező, nézz magadba, jobb ember vagy te ennél...

2014. jan. 25. 01:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!