Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha 5-6 éve nem hánytam az baj?

Ha 5-6 éve nem hánytam az baj?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Én ugy 4 edik félévnél hánytam utoljára most 10 edikes vagyok szóval én nem tudom, hogy baj-e hogy nem hánytam azota. Mert ha edzek akkor felüléskor és a többi gyakorlatnál nekem hányingerem van, söt békát véletlenül megnyomtam egy ággal és már attol hány ingerem lett. Szóval nem tudom baj-e ez?

2014. jan. 18. 17:12
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Atyaisten, hogy lehet ilyen hülyeséget kérdezni...

Hogy a kimerültségtől vagy egy gusztustalan dologtól (béka) hánynod kell, az normális, örülj, hogy nem hánytál.

2014. jan. 18. 17:16
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Kamu kérdés!?
2014. jan. 18. 17:17
 3/7 A kérdező kommentje:
Bocsi de :D azért köszi a választ de nagyon megijedtem mert például egész nap ültem ugy 3-4 évig a gépnél mozogni csak tesi órán és most kedztem el edzeni :) hogy le menjen a hasam. De az attol félek, hogy sz*x közbe behányok az nem lehet meg? :S
2014. jan. 18. 17:19
 4/7 A kérdező kommentje:
17:17 nem kaum esküszöm nem hánytam azota
2014. jan. 18. 17:19
 5/7 A kérdező kommentje:
Sőt a gyogyszereket nem szeretem például van olyan szét menős gyogyszerek nem merem lenyelni mert attol hányingerem van nem hogy a többitöl söt gyogyszereket ritkán nyelek beteg is csak évente 3-4 vagyok csak azért megyek orvoshoz hogy ne menjek suliba ...
2014. jan. 18. 17:20
 6/7 anonim ***** válasza:
Miért lenne baj? vannak emberek akik nem is tudnak egyáltalán hányni max öklendezni tudnak. Én most nyáron hánytam egy hajó úton, kb 10 évvel ezeleött hánytam utoljára.
2014. jan. 18. 17:55
 7/7 anonim válasza:
22 éves vagyok, és 9 éves koromban hánytam utoljára. Na erre varrj gombot! :D
2014. jan. 19. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!