Miért hánytam majdnem?
Figyelt kérdés
Éjszaka álmombò arra ébredtem,hogy majdnem hánytam,valahogy feljött a gyomorsavam,és csak azt tudtam gyorsan visszanyelni. Egyből levert a vìz. Most kicsit fäj a gyomrom,ég,nem merek visszaaludni. Lefekvés előtt eléggé bekajáltam,most pär kicsit büfögtem. Mit csináljak?2013. nov. 22. 01:49
1/8 anonim válasza:
Én bevennék egy hányáscsillapítót, vagy ha nincs akkor 1-2 aszpirint... egy csésze forró citromos vagy natúr teával (lehetőleg cukor nélkül). Az lenyugtat téged is és a gyomrodat is kicsit.
Az aszprin mindenre jó :D
2/8 anonim válasza:
Ja és a teáfiltert épphogy csak forrázd le 1-2 másodpercig... ne áztasd órákig, nem jó ha most csersavat is kapsz a gyomrodba....
3/8 A kérdező kommentje:
Oké,köszi!! Nincs hányingereem amugy,de gyògyszerem sem ellene. A kamillatea is jo? Az jò,ha elővigyázatosságbòl most majdnem ülő hrlyzetben fekszem?
2013. nov. 22. 02:37
4/8 anonim válasza:
Mintha magamat olvasnám ... Hetekkel ezelőtt ugyanezt éltem át . Vigyázz mert ez a reflux jele... (Azóta nálam is kiderült ,hogy az vagyok .) Éjjelre emeld meg a fejrészt az ágyadon ,mert ha szinte vízszintesbe vagy a visszafolyó sav kikezdi a torkodat.
6/8 anonim válasza:
Úgy van,ahogy írták. Gyomorsavtúltengés, reflux tünete lehet.Ilyenkor tipikus a vízszintes helyzetben feltoluló gyomorsav. A kamilla mellet iszogass Salvus vizet.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsokat. Az az érdekes,hogy ezelőtt soha nem volt ilyen tünetem,a gyomrom is életemben kétszer égett és ennyi. Lehet hogy most kezd csak kialakulni? Egyébként ha nem ébredtem volna fel rá,akkor hánytam volna? Vagy ez a sav nem ugyanaz mint a hányás?
2013. nov. 22. 08:50
8/8 anonim válasza:
Szia .Nekem sem voltak előtte tüneteim ,vagy csak nem figyeltem fel rá .1,5 hónapja volt az ami neked is az éjjel ,utána égett a torkom szünet nélkül stb ... Elmentem végül gégészhez ,ott derült ki ,írt fel savlekötőt ... így most jó . Én is azt gondoltam /gondolom nálam is esetleg most alakulhatott ki ... vagy most jött elő erősebben tünet .Azt olvastam a refluxosok ősszel ,tavasszal szenvednek jobban ettől a rendellenességtől ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!