A vérellátó szolgálattól kaptam egy levelet, hogy találtak valamit ami veszélyztetHETI az egészségemet. Lehet csak a nátha miatt volt?
Nem náthára tesztelnek, hanem durvább dolgokra (hepa, hiv, ilyesmik) viszont a nátha talán megzavarhatja a teszteket. Mindenképp menj vizsgálatra.
Többet ne adj betegen, csak teljesen egészségesen szabad!
Kicsit utánaolvastam.
HIV-et, szifiliszt és hepa b,c-t vizsgálnak de ezek mindegyike csak nemi úton vagy fertőzött vérrel terjed. Az első teljes mértékben kizárva (:P), ahogy a másikban is biztos vagyok hogy soha nem történt velem.
Nem hiszem hogy a náthának lenne ehhez köze, én sokáig adtam vérplazmát, amit szintén nem lehet betegen, de ez sosem zavart, és mindig megfelelő volt az anyag.
Viszont kíváncsi vagyok hogy mit fognak majd mondani. Írd már meg a választ! Mikor mész?
Későn olvastam a kérdésed. Egyszer én is kaptam iylet meg is voltam ijedve, hogy valami komoly, esetleg szexuális eredetű valami, pedig nincsenek jöttment kapcsoaltaim és mindig védekeztem.
Aztán kiderült, hogy nagyon magas volt a vérzsír szintje a levett vérnek, és ezért értesítettek. A véradás előtti 3 napban ettem valami zsíros-olajosat (pl töltött káposzta, hasábburgonya ilyesmik) és azt mutatták ki...
Mondtam, hogy azt beleírhatnák, hogy nem kell beszarni, de nem tehetik meg, mert semmi nem garantálja, hogy én bontom fel a borítékot szerintük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!