Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ez veletek is így van?

Ez veletek is így van?

Figyelt kérdés
ha hányingerem van (mindegy,miért), akkor rövid időn belül el kell mennem vécére,és gyakran emésztetlen cuccokat is kikakilok.(bocsi,hogy gusztustalan,de érdekel,hogy normális-e)persze nem zavar,hiszen legalább hánynom nem kell,csak érdekel,hogy ez mással is így van-e. és akkor ez most olyan,kb mintha nem is ettem volna? (mert ki is jött)
2009. dec. 2. 14:53
 1/3 anonim ***** válasza:
nem, velem nincs így.
2009. dec. 2. 16:00
 2/3 anonim ***** válasza:

Velem is előfordul ilyen, csak én ezt éppen fordítva fogalmazom meg: a hasmenést nekem gyakran hányinger előzi meg. :=)

Nincsen ezzel semmi baj, van aki kicsit érzékenyebb és több tünetet észlel egy kis gyomorrontásnál.

2009. dec. 2. 16:46
 3/3 A kérdező kommentje:
ez az,hogy nem hasmenés,csak utána már nincs hányingerem:) szóval én nagyon félek a hányástól,gondolom ezért sem szoktam:)
2009. dec. 3. 16:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!