Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szerintetek a 75/C-s (majdnem...

Szerintetek a 75/C-s (majdnem D-s) mell nagy?

Figyelt kérdés
Hátráltat a sportban, mégha sportmelltartót is hordok... Hát ő, igen... karcsú a derekam sajnos, és "nagyobbak" a melleim, meg eléggé feszesek is, emiatt eléggé feltűnő. (Egy kicsit nagyképűnek hangozhat, de jobban örülnék egy kisebbnek, mondjuk B-snek :( ). Egy kicsit zavar, mert ha pl: testre feszülős pólót veszek fel, minden fiú megnéz. (volt már rá példa.) Megkéne műttetnem? Az mivel járna? Mennyibe kerül? 18/L
2014. jan. 16. 15:48
1 2
 11/17 anonim válasza:

Még hogy irigyek....xdddd köszi utolsó jót nevettem :'D

Simán csak névtelenül akart dicsekedni egy kicsit ;)

2014. jan. 21. 07:21
 12/17 anonim ***** válasza:
Röhögj ahogy akarsz fáj az igazság mi? ;)
2014. jan. 21. 09:27
 13/17 anonim ***** válasza:
Plusz én nem az itteni írásokra gondoltam hanem a valóságban történtekre mert vannak akik cikizik az olyan lányokat akik kicsit nagyobb méretekkel bírnak. Ha nem nagyképű a lány és cikizik azok szinte kivétel nélkül csak irigyek vagy szimplán t*hók! Én nem éreztem benne nagyképűséget csak szimplán feltett egy kérdést, hogy neki most ez kicsit probléma nem értem ezzel mi a gond?
2014. jan. 21. 09:34
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Én még mindig várok képet, mert nem igazán tudom elhelyezni ezt a 75/C dolgot.

:D

2014. jan. 21. 09:59
 15/17 A kérdező kommentje:

Utolsó, hát akkor így jártál... :D

A lányok emiatt nem cikiznek a környezetemben (senki sem cikiz), mert nem orbitálisan nagy, csak nagyobb az átlagnál. Meg szerintem nem is irigykednek, sőt... Engem az zavar, hogy a fiúknak eléggé felkelti a figyelmét. Ha már pulcsiban vagyok, akkor is azt a bizonyos területet nézik, vagy "pozitív" megjegyzéseket tesznek. Akikkel jóban vagyok azokkal vagyok csak, de igazából viccnek veszem fel az egészet. Ha ettől jobban érzik magukat... De ha már idegenek is néznek, az már egy kicsit zavaró. Apám is beszólt már emiatt egy poénosat. :D Szóval kivágott pólót nem is nagyon tudok felvenni. Őőő...nem vagyok egy magamutogató fajta, ha olyan lenne a természetem, akkor valószínűleg nem panaszkodnék emiatt.

2014. jan. 21. 19:00
 16/17 anonim ***** válasza:

Mielőbb elfogadod, hogy a pasik ilyenek, annál előbb nem fog zavarni. Merthogy a lakosság durván fele férfi :S

Valamennyi homokos is van, de hát őket majd ellensúlyozzák a leszbi nők, lehet ők is megbámulnak.

Mekkora problémák :D (pontosan 75C-s problémák)

2014. jan. 21. 23:00
 17/17 anonim ***** válasza:

Nagy, hála az égnek, de pont ez benne a csodálatos! Nincs szebb a természetes, nagy melleknél. Ha még nagyobb lenne (D, E, F, G kosár, bármi jöhet, mind csodálatos:)) se lenne baj, sőt. Annál őszintébb bók nincs, mint mikor a pasik megbámulják. Hatalmas előnnyel indulsz a pasizásnál:) Kérlek szépen, ne műttesd meg!! Nagy hiba lenne. Inkább légy rájuk büszke!

f23

2014. febr. 7. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!