Szerintetek a 75/C-s (majdnem D-s) mell nagy?
Még hogy irigyek....xdddd köszi utolsó jót nevettem :'D
Simán csak névtelenül akart dicsekedni egy kicsit ;)
Én még mindig várok képet, mert nem igazán tudom elhelyezni ezt a 75/C dolgot.
:D
Utolsó, hát akkor így jártál... :D
A lányok emiatt nem cikiznek a környezetemben (senki sem cikiz), mert nem orbitálisan nagy, csak nagyobb az átlagnál. Meg szerintem nem is irigykednek, sőt... Engem az zavar, hogy a fiúknak eléggé felkelti a figyelmét. Ha már pulcsiban vagyok, akkor is azt a bizonyos területet nézik, vagy "pozitív" megjegyzéseket tesznek. Akikkel jóban vagyok azokkal vagyok csak, de igazából viccnek veszem fel az egészet. Ha ettől jobban érzik magukat... De ha már idegenek is néznek, az már egy kicsit zavaró. Apám is beszólt már emiatt egy poénosat. :D Szóval kivágott pólót nem is nagyon tudok felvenni. Őőő...nem vagyok egy magamutogató fajta, ha olyan lenne a természetem, akkor valószínűleg nem panaszkodnék emiatt.
Mielőbb elfogadod, hogy a pasik ilyenek, annál előbb nem fog zavarni. Merthogy a lakosság durván fele férfi :S
Valamennyi homokos is van, de hát őket majd ellensúlyozzák a leszbi nők, lehet ők is megbámulnak.
Mekkora problémák :D (pontosan 75C-s problémák)
Nagy, hála az égnek, de pont ez benne a csodálatos! Nincs szebb a természetes, nagy melleknél. Ha még nagyobb lenne (D, E, F, G kosár, bármi jöhet, mind csodálatos:)) se lenne baj, sőt. Annál őszintébb bók nincs, mint mikor a pasik megbámulják. Hatalmas előnnyel indulsz a pasizásnál:) Kérlek szépen, ne műttesd meg!! Nagy hiba lenne. Inkább légy rájuk büszke!
f23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!