Csalánkiütések. Mikor múlik már el? -- >
Figyelt kérdés
Egy hónapja engedtek ki a kórházból,ahol momonucleosisal diagnosztizáltak. Kaptam antibiotikumot,és a kiengedésem után is még 5napig szednem kellett . Egy 3napra rá piros,viszkető csalánkiütések jelentkeztek az egész testemen. Vettünk is rá gyógyszert,egy hét alatt vissza is húzódott. A gond,csak az ,hogy a helye még most is meglátszódik barnás-pirosas foltokban(másfél hete és nem akar nagyon halványodni), pedig már nem viszket egyáltalán. Ez elég zavaró,főleg, hogy a hasam is így néz ki. Attól félek nem fog elmúlni, megmarad mintha egy seb lenne. Valaki segítsen már, hogy ez normális, ha igen, akkor mikor fog elmúlni? Előre is köszönöm
14/L
2009. dec. 1. 15:16
1/6 anonim válasza:
énis csalános vagyok, már kb 2 éve, most van múlófélben, én semmit sem szedtem rá, és nemis maradt ilyn barnás helye. nekem olyan 20 percen belül mindig visszahúzódott ami kijött. sztem neked a gyógyszer váltotta ki a csalánt, ha elhagyod az antibiotikumot, és nemfogsz már semmit sem szedni, akkor magától is elfog múlni. a barnás foltokat pedig kenegesd körömvirág krémmel, vagy vmilyen hámosító kenőccsel
2/6 anonim válasza:
Nekem nagyon lassan halványodik a kiütések helye, már több hete látszik, sajnos.
3/6 A kérdező kommentje:
Huhh,jól van akkor nem vagyok egyedül. És azóta halványodott nem? Mert nekem igazából elég érdekesen viselkedik. Egyszer erősebb,aztán alig látni,bár megvilágítástól is függ,de mindenesetre elmúlhatna már mert elég zavaró, hogy ott van. :S
2009. dec. 1. 20:10
4/6 anonim válasza:
Halványodik, csak lassan. Nekem a lábamon jött ki már többször rengeteg apró piros kiütés. Szteroidos krémmel kentem, a kiütések már egy-két hónapja nem jöttek elő, de a helye még mindíg látszik, el van színeződve a bőr. De már korábban is volt ilyen, és nagy nehezen elmúlt. Viszont ajánlatos valamilyen zsírosabb krémmel kenni (ha arra nem vagy allergiás), mert a szteroidok elvékonyítják a bőrt, gondolom azért is látszik meg a helye.
5/6 anonim válasza:
nekem is tiszta kiütés a testem már 5.napja.arcomtól térdemig.adtak antibiotikumot és lehet h nekem is amiatt jött ki.nekem elég durva mert tiszta véraláfutásos a karom meg a hátam a vakarástól meg a viszketéstől.nálam is gyanakodtam mononucleosis-ra de szerencsére nem az.rem elmúlik és nem marad meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!